about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آنتن‌های مخابراتی هدف جدید هکرها

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ بررسی‌های اخیر محققان امنیتی شرکت زیپریوم (Zimperium) نشان می‌دهد، وجود سه نقص امنیتی در فرستنده‌های رادیویی موسوم به (BTS)، به مهاجمان اجازه سرقت اطلاعات کاربرانی که در حال استفاده از خدمات این برج‌های هستند را می‌دهد.
امروزه ایستگاه‌های BTS به‌عنوان ستون اصلی شبکه‌های تلفن همراه یک کشور به شمار می‌روند که به‌نوبه خود کاربران برای ارسال و دریافت مکالمات از این زیرساخت استفاده می‌کنند. ایستگاه‌های بی تی اس، معمولاً به‌صورت جهانی برای زیرساخت‌های شبکه‌های تلفن همراه GSM، UTMS و LTE مورداستفاده قرار می‌گیرند.
کارشناسان امنیتی موسسه زیپوریوم اعلام کردند، پس از شناسایی خطای Stagefright در سیستم‌های مخابراتی، سه نقص امنیتی مهم را در این سیستم‌ها شناسایی‌شده است؛ که در بسته‌های نرم‌افزاری این سیستم‌ها قرار دارند. بررسی‌های اخیر این موسسه نشان می‌دهد زیرساخت‌هایی مانند (Legba (YateBTS <= 5.0.0،  (OpenBTS <= 4.0.0 و OpenBTS-UMTS <= 1.0.0) و OsmoCOM (Osmo-TRX <= 0.1.10) Osmo-BTS <= 0.1.10 که از معماری‌های مشابه استفاده می‌کنند، در برابر حملات هکرها آسیب پذیر هستند.

 

 


پیش برد فعالیت مخرب مهاجم
1.    در بررسی‌های اخیر، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که هسته مرکزی سرویس نرم‌افزاری برج‌های مخابراتی که در ارتباطات خارجی مورداستفاده قرار می‌گیرد، به مهاجم اجازه دسترسی به فرستنده و گیرنده از طریق اینترنت را می‌دهد. این در حالی است که مهاجم پس از ارسال بسته‌های UDP به درگاه‌های (5700،5701،5701) ، توانایی کنترل از راه دور ایستگاه، تغییر ترافیک GSM و استخراج اطلاعات یا حتی اقدامات بدتری روی آنتن مخابراتی را دارد. این شرکت توصیه می‌کند برای مقابله با سوءاستفاده‌های صورت گرفته توسط مهاجمان، شرکت‌ها برای تبادل اطلاعات از رابط (127.0.0.1) و استقرار یک دیوار آتشین برای جلوگیری از ورود ترافیک خارجی استفاده کنند.
2.    استفاده مهاجمان از روش سرریز بافر با استفاده از بسته‌های UDP بزرگ: با استفاده از این روش و اجرای کدهای RCE از راه دور، فعالیت مخرب روی دستگاه موردنظر اجرا می‌شود. از این اقدام می‌توان به‌عنوان یکی از خطرناک‌ترین فعالیت‌های مهاجم نام برد.

 


3.    همان‌طور که در بند اول به آن اشاره شد، اگر مهاجم توانایی ارسال ترافیک UDP به ایستگاه بی تی اس را دارا باشد، قادر به ارسال دستورات خود به ماژول‌های فرستنده و گیرنده سخت‌افزار و ایجاد اختلال در سیستم خواهد بود. با توجه به نقص‌های موجود در سیستم، مهاجم قادر به کنترل ماژول‌های فرستنده و گیرنده موجود در برج مخابراتی خواهد بود.
 کارشناسان پس از بررسی‌های خود اعلام کردند درصورتی‌که مهاجم دسترسی به مرکز کنترل آنتن را دارا باشد، توانایی خاموش کردن و تغییر فرکانس‌های رادیویی آنتن را دارد.

 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.