about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کارشناسان اعلام کردند که یک برنامه آموزشی سازماندهی شده برای مقامات هندی با هدف ایجاد «هند امن سایبری» سازماندهی شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت فناوری اطلاعات هند، با هدف ایجاد ظرفیت‌های افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISO) و مقامات خط مقدم فناوری اطلاعات در تمام بخش‌های دولتی، یک برنامه آموزشی سایبری به نام سایبر سوراکشیت بهارات (Cyber Surakshit Bharat) را سازمان‌دهی کرد.

این طرح ابتکاری با مأموریت گسترش آگاهی در مورد جرایم سایبری و ایجاد ظرفیت‌های افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) و مقامات خط مقدم فناوری اطلاعات، در تمام ادارات دولتی و سازمان‌ها، برای اطمینان از اقدامات ایمنی کافی به منظور مبارزه با تهدید رو به رشد، دفاع از زیرساخت‌های دیجیتال و آماده شدن در آینده برای مقابله با حملات سایبری طراحی شده است.

بخش حکومت الکترونیک ملی (NeGD)، که بر اساس اصول آگاهی، آموزش و توانمندسازی عمل می‌کند، تحت طرح ظرفیت‌سازی خود، سی‌امین برنامه آموزشی عمیق افسران ارشد امنیت اطلاعات را از 22 تا 26 اوت سال جاری سازماندهی کرد.

این برنامه آموزشی فشرده 5 روزه که در مؤسسه مدیریت دولتی هند (IIPA)، دهلی نو برگزار شد، برای افسران ارشد امنیت اطلاعات تعیین شده از دولت‌های مرکزی و ایالتی، آژانس‌های تابعه از جمله بانک‌های دولتی و شرکت‌های بیمه و بخش‌های فنی پلیس و نیروهای امنیتی، افسران ارشد فناوری و اعضای تیم‌های فنی و همچنین افسران مسئول رعایت امنیت سیستم‌های فناوری اطلاعات در سازمان‌های مربوطه طراحی شده است.

کارشناسان معتقدند که هدف این برنامه آموزشی عمیق، آموزش و توانمند ساختن سازمان‌های دولتی برای درک حملات سایبری به طور جامع و کامل، قرار گرفتن در معرض جدیدترین فناوری‌های حفاظتی و به طور کلی ترجمه مزایای زیرساخت الکترونیکی انعطاف‌پذیر برای سازمان‌ها و شهروندان است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.