about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، هند برای مبارزه با جرایم سایبری آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ یک برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند (ITEC) در مورد امنیت سایبری، پزشکی قانونی دیجیتال و تحقیقات جرایم سایبری قرار است برای 13 افسر مجری قانون و مربی جانشین پلیس آکادمی پلیس کامبوج (PAC) برگزار شود.

این برنامه آموزشی به‌وسیله وزارت امور خارجه و سفارت هند با مشارکت اداره تحقیقات و توسعه پلیس (BPR&D) سازماندهی شده است. اداره تحقیقات و توسعه پلیس این دوره را به طور مشترک با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی (CDTIs) چاندیگار و حیدرآباد و آکادمی مرکزی آموزش پلیس در بوپال برگزار می‌کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی سفارت هند، اداره تحقیقات و توسعه پلیس قبلاً یک دوره سفارشی برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی الکترونیکی هند (e-ITEC) در زمینه مقابله با تروریسم و ​​امنیت سایبری برای 26 مقام پلیس دارای مدرک دکترای آکادمی از 28 سپتامبر تا 14 دسامبر سال گذشته با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی قاضی‌آباد و حیدرآباد برگزار کرده است.

طرح برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند یک برنامه شاخص دولت است که در 55 سال گذشته به 161 کشور شریک کمک‌های ظرفیت‌سازی ارائه کرده است.

این برنامه براساس همبستگی و احترام متقابل، همکاری داوطلبانه فارغ از هرگونه قید و شرط، مالکیت ملی و همسو با اولویت‌های کشورهای شریک و تقاضامحور و پاسخ‌گرا است.

چندین مقام دولتی و متخصص شاغل طبق برنامه برای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت از هند بازدید کرده‌اند و از زمان شروع برنامه ITEC در کامبوج، نزدیک به 2200 کامبوجی تحت دوره‌های مختلف آموزش دیده‌اند.

دیویانی خوبراگاده (Devyani Khobragade)، سفیر هند در کامبوج در سخنان افتتاحیه خود در 25 ژانویه امسال اظهار داشت که برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند به‌وسیله دولت برای توسعه روابط هند با سایر کشورهای در حال توسعه طبق همکاری و مشارکت برای منافع متقابل ایجاد شده است.

او گفت که سفارت هند با مشورت دولت کامبوج، دوره‌های سفارشی زیادی را برای مقامات آنها در کارها و وظایف معمول خود ترتیب داده است.

به گفته خوبراگاده، مقامات دولتی به طور گسترده از نقش مهم برنامه ITEC برای افسران خود با هدف انجام بهتر کار و وظایف خود قدردانی کرده‌اند.

همچنین در مراسم افتتاحیه، ساوراب کومار (Saurabh Kumar)، دبیر وزارت امور خارجه هند، بالاجی سریواستاوا (Balaji Srivastava)، مدیر کل اداره تحقیقات و توسعه پلیس، کیمسان اِنگ (Kimsan Eng)، معاون آکادمی پلیس کامبوج و مقامات وزارت امور خارجه، وزارت امور داخلی و اداره تحقیقات و توسعه پلیس حضور داشتند.

سفارت همچنین 13 دوره آموزشی سفارشی را برای نزدیک به 350 مقام کامبوج از وزارتخانه‌های مختلف مانند آموزش، کار عمومی، توسعه روستایی و محیط زیست، مجلس سنا و سازمان کمک به قربانیان و وزارت معدن کامبوج برگزار کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.