about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آموزش ردیابی بات‌های مخرب توسط دارپا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هم‌اکنون تعداد بات‌های بسیاری در توییتر وجود دارد. همان‌طور که بات‌ها می‌توانند مفید باشند، توانایی ارسال هرزنامه، مطالب سیاسی و فرهنگی ضدونقیض و فریب کاربر برای به دست آوردن اطلاعات شخصی او را دارند.
در سال میلادی گذشته، سازمان دارپا این مشکل را تایید و دانشگاه ام. آی. تی گزارشی را تهیه کرد که روش‌های مختلف شناسایی و از بین بردن برنامه‌های مخرب، توسط محققان در آن، معرفی شده است.
این گزارش ماه گذشته توسط دانشگاه مریلند آمریکا و کارنگی ملون انگلیس آن را منتشر شد. این گزارش نشان می‌دهد که چندین گروه در چالش 4 هفته‌ای، شروع به از بیت بردن بات‌ها کرده‌اند.
بات‌ها 8.5  درصد از کاربران توییتر را تشکیل می‌دهند. این بات‌ها زمانی که گروهی از مردم در مورد یک موضوع صحبت می‌کنند، در بین آن‌ها حضور پیدا کرده و شروع به ارسال پیغامی مرتبط با موضوع می‌کنند. چالش برگزار شده به این صورت بود که، گروه‌ها باید اقدام به شناسایی بات‌های موجود در گفتگو می‌کردند. در صورتی که یک گروه باتی را درست تشخیص می‌داد، امتیاز دریافت می‌کرد.
سازمان دارپا، 39 بات را در بحث‌هایی با بیش از 7 هزار کاربر واقعی شرکت داد؛ اما هیچ‌یک از گروه‌ها از تعداد بات‌ها و محل فعالیت آن‌ها اطلاع نداشتند.
گروه برنده‌ی این چالش سنتیمتریکس (Sentimetrix) نام داشت. این گروه توانسته بود در 16 روز و تنها با یک اشتباه هر 39 بات را شناسایی کند. این گروه در انتخابات سال 2014 هند، با استفاده از توییت‌های کاربران، بات سنتی‌بات (SentiBot) را آموزش می‌دادند. یکی از نشانه‌های بات‌ها، خالی بودن تصویر حساب کاربری برای مدت طولانی است.
این گزارش اهمیت شناسایی و از بین بردن بات‌ها و احتمال ایجاد پلتفرمی برای مبارزه علیه آن‌ها در آینده را بیان می‌کند. روش‌های به کار رفته توسط هکرها روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود. این موضوع اهمیت ایجاد این‌گونه پلتفرم‌ها را نشان می‌دهد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد