about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

آموزش تخصصی امنیت سایبری در گابن

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سازمان امنیت و اینترنت کره (KISA) در تاریخ 29 نوامبر 2016 اعلام کرد که با مشارکت وزارت علوم، ارتباطات و فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی آینده کره، در حال ارائه یک برنامه تربیت کارشناس امنیت اطلاعات به گابن است. برنامه مذکور قرار است در زمینه امنیت اطلاعات، به سیاست‌گذاران امنیت اطلاعات و کارشناسان فنی، نظیر سازمان ملی فرکانس‌ها و زیرساخت‌های دیجیتال (ANINF)، نیروهای مسلح، پلیس نظامی، سازمان پلیس ملی و خدمات مهاجرتی، آموزش ارائه دهد.

 


پیش از این، در نوامبر سال 2015، سازمان امنیت و اینترنت کره، تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان ملی فرکانس‌ها و زیرساخت‌های دیجیتال گابن در زمینه امنیت اطلاعات امضا کرده بود که طبق آن، تجربه و تخصص خود در اداره مرکز واکنش به تخطی‌های سایبری و پاسخگویی به حوادث تخطی سایبری را در اختیار گابن قرار می‌داد. چیکنا اوره (Cheickna Aworet)، مدیرکل سازمان ملی فرکانس‌ها و زیرساخت‌های دیجیتال، با حضور در مراسم افتتاح رسمی شبکه مشارکت جهانی امنیت سایبری (CAMP) که ماه جولای در کره برگزار شد، از کره جنوبی درخواست کرد در زمینه فناوری‌ها و سیاست‌های حفاظت از اطلاعات، به گابن کمک کند.

 


برنامه آموزش امنیت سایبری شامل موارد زیر می‌شود: سخنرانی‌های ویژه کارشناسان فعال در روند امنیت سایبری کره، تجزیه‌وتحلیل کدهای مخرب و امنیت شبکه، خدمات و راه‌حل‌های امنیت اطلاعات، فناوری‌های جرم یابی قانونی دیجیتال و بررسی جرائم سایبری، و تور آشنایی با زیرساخت‌های سازمان‌ها و مؤسسات مرتبط نظیر مرکز داده یکپارچه دولت، مراکز کنترل امنیت KT و IGLOO، مرکز صدور گواهی اطلاعات کره و LG CNS.

 


چو یون- هونگ، رئیس گروه صنعت امنیت اطلاعات KISA می‌گوید: «با بهره‌گیری از برنامه آموزش مرتبط با بازار، به شرکت‌های امنیت اطلاعات داخلی در یافتن پروژه‌های خارج از کشور کمک می‌کنیم و پایه‌ای برای آنها بنیان می‌نهیم که تجارت خود را در بازار جهانی گسترش دهند.»

 


پیش از این، آمریکا با ارائه طرحی موسوم به «برنامه استقرار امنیت» (Security Governance Initiative) در صدد بهبود امنیت از جمله امنیت سایبری و مقابله با جرایم سایبری در شش کشور آفریقایی برآمده بود. شش کشور مذکور عبارت بودند از: تونس، غنا، کنیا، مالی، نیجر و نیجریه. امریکا، با پیشگام شدن در اجرای چنین برنامه ای، در پی آن است که با تقویت زیرساخت‌های امنیتی کشورهای آفریقایی، منافع خود را در راه اندازی مراکز داده امریکا در کشورهای آفریقایی و گسترش حاکمیت امریکا بر اینترنت، دنبال کند.

 


از سوی دیگر چین نیز در حال سرمایه‌گذاری در بخش‌های مخابراتی آفریقا بوده و هم اکنون کره جنوبی راه خود را در آفریقا باز می کند تا در این عرصه از امریکا و چین عقب نماند.

 

تازه ترین ها
مسدودسازی
1405/07/06 - 09:17- آسیا

مسدودسازی تلفن‌های مجرمان سایبری در آلمان

نزدیک به ۱۰ هزار شماره تلفن مورد استفاده مجرمان سایبری در آلمان مسدود شد.

تشدید
1405/07/06 - 06:22- آسیا

تشدید برخورد با جرایم سایبری در پاکستان

محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، دستور تشدید برخورد با جرایم سایبری را صادر کرد.

تأکید
1405/07/06 - 06:08- آسیا

تأکید امارات بر مقابله با کلاهبرداری سایبری و پولشویی

امارات در دوران ریاست خود بر گروه ویژه اقدام مالی خاورمیانه و شمال آفریقا، مطالعه منطقه‌ای درباره کلاهبرداری سایبری و پولشویی را آغاز کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.