about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

سازمان زیرساخت و فناوری آموزشی در هند به 28 هزار مادر هندی آموزش امنیت سایبری می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان زیرساخت و فناوری آموزشی در ایالت کرالای هند (KITE)، یک برنامه آموزش امنیت سایبری را برای مادران دانش‌آموزان مدرسه در منطقه آغاز کرد. حدود 28 هزار مادر از طریق باشگاه‌های «Little KITE» در مدارس آموزش خواهند دید و آموزش از طریق دانش‌آموزان عضو KITE با کمک مربیان استاد این سازمان انجام خواهد شد.

به گفته کارشناسان، این برنامه بخشی از پروژه سراسری و تلاشی برای ایجاد آگاهی در مورد اهمیت ایمنی سایبری و استفاده ایمن از آن برای والدین در زمانی است که سیستم‌های آنلاین در همه حوزه‌ها گسترش یافته‌اند.

5 جلسه آموزشی 30 دقیقه‌ای برگزار خواهد شد و مادران اعضای باشگاه Little KITE و دانش‌آموزان کلاس‌های هشتم، نهم و دهم می‌توانند در آنها شرکت کنند. این آموزش در دسته‌های کوچک 30 نفره انجام می‌شود. اعضای سازمان زیرساخت و فناوری آموزشی در ایالت کرالای هند، افراد منابع جلسات آموزشی هستند که با حمایت اساتید برای مادران کلاس می‌گذارند.

جلسه اول در مورد استفاده ایمن از گوشی هوشمند و اینترنت و جلسه دوم به پسوردها، «OTP»ها و می‌پردازد. جلسه سوم به بررسی واقعیت و اخبار جعلی می‌پردازد. در حالیکه جلسه چهارم در مورد تله‌ها و خطرات در دنیای آنلاین به ویژه کلاهبرداری‌های مالی خواهد بود. جلسه آخر نیز در مورد کاوش در مورد فرصت‌های بی نهایت ارائه شده در اینترنت خواهد بود.

یک مقام رسمی سازمان زیرساخت و فناوری آموزشی در ایالت کرالای هند اعلام کرد :

«این یکی از برنامه‌های اصلی است که به‌وسیله دولت هند در ایالت کرالا به عنوان بخشی از برنامه 100 روزه خود در ارتباط با اولین سالگرد اعلام شده است. 183 واحد سازمان در ارناکولام (Ernakulam) فعال هستند. همه واحدها باید چنین کلاس‌هایی را برای مادران در دسته‌های مختلف برگزار کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.