about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آموزش امنیت سایبری به کودکان نوادا

مقامات نوادا اعلام کردند، با توجه به افزایش تهدیدات سایبری قصد دارند تا به کودکان آموزش های سایبری بدهند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در این آموزش ها سعی شده با ایجاد کارگاه های آموزشی مسائل سایبری را به کودکان آموزش دهند. مثلا گروهی از کودکان نقش کاراگاه سایبری را بازی می کنند تا تهاجمات را کشف کنند و این موضوع سبب می شود تا به صورت عملی با موضوعات هک و نفوذ آشنا شوند.

پژوهشگران شرکت امنیت سایبری دیزرت (Desert)، اعلام کردند در آینده بیش از 1633 فرصت شغلی در زمینه سایبری فراهم خواهد شد. به همین علت، این نیاز حس می شود که باید در موضوع سایبری سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.

طبق بررسی های صورت گرفته در سطح جهان، کمبود متخصص امنیت سایبری حس می شود و در چند سال آینده کل دنیا 1.5 میلیون متخصص امنیت سایبری نیاز دارد.

براندون پیترسون (Brandon Peterson)، مدیر ارشد امنیت فناوری اطلاعات شرکت داری (DRI)، اظهار کرد که موضوع حملات و امنیت سایبری فراگیر شده است و دیگر با روش های سنتی نمی توان مباحث مربوط به امنیت سایبری را فراگرفت. لذا این نیاز وجود دارد که با روش های نوین آموزشی مسائل مربوط به امنیت سایبری را آموزش داد.

مریبان فعال در این حوزه آموزشی به دنبال روش های نوین درباره آموزش سایبری هستند تا کودکان بتوانند در قالب عملی و به شکل بازی موضوعات را فرا گیرند.

وی افزود که این نیاز احساس می شود که ما از زنان نیز در این حوزه استفاده کنیم به عبارت دیگر به خانم ها آموزش های سایبری دهیم تا بتوانیم از این توان بلقوه استفاده کنیم.

در بسیاری از جوامع آموزش های مربوط به امنیت سایبری به بزرگ سالان و مردان محدود شده است. امروزه این واقعیت انکار ناپذیر وجود دارد که میبایست آموزش ها سطح گسترده تری پیدا کنند و فقط به مردان محدود نشوند.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.