about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

آموزش امنیت سایبری به سبک بابانوئل

شرکت SANS از شهروندان آمریکایی برای حضور در یک رقابت امنیت سایبری دعوت به عمل آورد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک شرکت فناوری اطلاعات و آموزش امنیت سایبری آمریکایی از همه طرفداران امنیت سایبری دعوت کرد تا با شرکت در یک مسابقه رایگان هکری، مهارت‌های امنیت سایبری خود را تقویت کنند.

رقبای شرکت‌کننده در چالش هک تعطیلات 2021 موسسه SANS باید در طول یک سری بازی‌های آنلاین که از مبتدی تا بسیار پیشرفته سطح‌بندی شده است با شرورهای سایبری ازجمله جک فراست (Jack Frost) مبارزه کرده و به بابانوئل و یاران او کمک کنند.

بازی در قطب شمال در قلعه بابانوئل انجام می‌شود و شامل ترکیبی از موضوعات امنیت سایبری است که تجزیه‌وتحلیل دیجیتالی، واکنش به حوادث و امنیت ابری را پوشش می‌دهد.

این چالش آنلاین سالانه که برای اولین بار نزدیک به دو دهه پیش راه‌اندازی شد، برای بازیکنان در هر سطحی و در هر مکان جغرافیایی آزاد است.

چالش سال گذشته بیش از 19 هزار شرکت‌کننده ازجمله متخصصان امنیت سایبری و دانشجویان را به خود جلب کرد.

اد اسکودیس، رئیس موسسه فناوری SANS در همین راستا گفت:

ما مفتخریم که امسال نیز این چالش را ارائه می‌دهیم، چالشی که از سال 2002 تا الآن جایزه سالانه ما به جامعه امنیت سایبری بوده است. ما در این چالش برای شکست جک فراست به کمک همه نیاز داریم.

به یک شرکت‌کننده بااستعداد یک جایزه بزرگ در قالب یک دوره آموزشی آنلاین رایگان مؤسسه SANS تعلق می‌گیرد.

اسکودیس در انتها توضیح داد:

این رقابت مجموعه‌ای از چالش‌ها است که می‌توانید از آن برای توسعه مهارت‌های امنیت سایبری خود استفاده کنید که شامل ترکیبی از دفاع سایبری، حمله، تجزیه‌وتحلیل دیجیتالی، واکنش به حادثه، تیم آبی، امنیت ابری و غیره می‌شود. همه عناصر ترکیب می‌شوند تا یک جنبه تعاملی، اجتماعی و بازی ویدیویی ایجاد کنند که در آن بازیکنان می‌توانند در دنیای مجازی برای حل چالش‌ها و کاوش در قطب شمال با هم کار کنند.

منبع:

تازه ترین ها
اولین
1404/02/17 - 08:22- ابزارهای هوشمند

اولین کیک رباتیک جهان ساخته شد/ این کیک کاملا خوراکی است!

محققان اروپایی در پروژه‌ای میان‌رشته‌ای، کیکی پیشرفته با اجزای کاملاً خوراکی از جمله نخستین باتری قابل‌شارژ خوراکی جهان ساخته‌اند؛ نوآوری‌ای که در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ اوساکا به نمایش درآمده و تلفیقی از فناوری رباتیک، عل.

آپدیت
1404/02/17 - 08:19- هوش مصنوعي

آپدیت جدید Gemini 2.5 Pro منتشر شد؛ ارتقای قابلیت‌های کدنویسی هوش مصنوعی گوگل

این آپدیت که قرار بود در I/O 2025 عرضه شود، قابلیت‌های کدنویسی این هوش مصنوعی، به‌ویژه در ساخت اپلیکیشن‌های وب، را به شکل چشمگیری ارتقا داده است.

وزیر
1404/02/17 - 08:17- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات: شکل گیری بازار زیرزمینی رمزارزها نگران کننده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وقتی سیاست‌گذاری شفاف نباشد، مردم به سمت بازارهای غیررسمی می‌روند و این کار، ریسک را هم برای مردم و هم حاکمیت بالا می برد.