about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا: چین پیمان شکست!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیتی کروداسترایک (CrowdStrike) که در زمینه‌ی تشخیص حملات سایبری فعال است، اعلام کرده است هکرهای چینی تلاش کردند تا حداقل 15 شرکت آمریکایی را موردحمله قرار دهند.
این در حالی است که چندی پیش آمریکا از چین خواست تا هکرهای مظنون در جریان حمله به شرکت‌های آمریکایی را دستگیر کند. آمریکا مدعی شده بود که هدف از این کار پی بردن به صداقت چین در عمل به تعهدات خود در دوران پساتوافق با این کشور است. یکی از مفاد این توافق، عدم جاسوسی بازرگانی بود.
کروداسترایک افزود این هکرها به 5 شرکت فناوری و دو شرکت داروسازی حمله کردند، اما مسئولان این شرکت‌ها توانستند حملات را دفع کنند. دمیتری آلپرویچ1 ، مدیر کروداسترایک، گفت این هکرها از همان بدافزاری استفاده کردند که در حمله به شرکت بهداشت انثم2 ، استفاده شد. وی ادامه داد این هکرها از گروه‌های مختلفی بودند که یکی از آن‌ها گروه دیپ پاندا3 بود.
یکی از مسئولان کابینه‌ی اوباما که نامش فاش نشد گفت که دولت آمریکا متوجه گزارش کروداسترایک است اما از تشخیص شرکت‌های قربانی و پیگیری آثار این حملات، صرف‌نظر کرده است. وی اظهار کرد چین به تعهدات خود عمل نمی‌کند.
شرکت فایرآی (FireEye)، نیز در تأیید گزارش کروداسترایک گفت هکرهای دولتی چین هنوز فعال هستند.
آمریکا در تلاش است تا شرکت‌های خصوصی را نیز علاوه بر بخش دولتی در حوزه‌ی پدافند سایبری زیر چتر حمایتی خود آورد تا در صورت حمله‌ی سایبری به آن‌ها، به مهاجمان پاسخ دهد. در حقیقت آمریکا منتظر چنین بهانه‌ای بود تا شواهدی مبنی بر حمله‌ی چین به شرکت‌های آمریکا پیدا کند تا با بهانه‌ی نقض توافق توسط چین به این کشور پاسخ دهد. آمریکا به استناد مقررات ناتو می‌تواند پاسخ چین را بدهد و حتی کشورهای عضو این پیمان را نیز در این کار به یاری بطلبد.
آمریکا با این اقدام، چین را در اذهان جامعه‌ی بین‌المللی کشوری پیمان‌شکن نشان می‌دهد و احتمالا دوباره بحث تحریم‌های چین را پیش می‌کشد، همان‌گونه که مسئولان کابینه‌ی اوباما اظهار کرده بودند تحریم‌ها علیه چین باید پیگیری شود. این در حالی است که آمریکا سابقه‌ی خیانت به هم‌پیمانان سایبری خود مانند ژاپن را دارد.

_________________________

1-Dmitry Alperovich

2-Anthem

3-Deep Panda

 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد