about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا: چین پیمان شکست!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیتی کروداسترایک (CrowdStrike) که در زمینه‌ی تشخیص حملات سایبری فعال است، اعلام کرده است هکرهای چینی تلاش کردند تا حداقل 15 شرکت آمریکایی را موردحمله قرار دهند.
این در حالی است که چندی پیش آمریکا از چین خواست تا هکرهای مظنون در جریان حمله به شرکت‌های آمریکایی را دستگیر کند. آمریکا مدعی شده بود که هدف از این کار پی بردن به صداقت چین در عمل به تعهدات خود در دوران پساتوافق با این کشور است. یکی از مفاد این توافق، عدم جاسوسی بازرگانی بود.
کروداسترایک افزود این هکرها به 5 شرکت فناوری و دو شرکت داروسازی حمله کردند، اما مسئولان این شرکت‌ها توانستند حملات را دفع کنند. دمیتری آلپرویچ1 ، مدیر کروداسترایک، گفت این هکرها از همان بدافزاری استفاده کردند که در حمله به شرکت بهداشت انثم2 ، استفاده شد. وی ادامه داد این هکرها از گروه‌های مختلفی بودند که یکی از آن‌ها گروه دیپ پاندا3 بود.
یکی از مسئولان کابینه‌ی اوباما که نامش فاش نشد گفت که دولت آمریکا متوجه گزارش کروداسترایک است اما از تشخیص شرکت‌های قربانی و پیگیری آثار این حملات، صرف‌نظر کرده است. وی اظهار کرد چین به تعهدات خود عمل نمی‌کند.
شرکت فایرآی (FireEye)، نیز در تأیید گزارش کروداسترایک گفت هکرهای دولتی چین هنوز فعال هستند.
آمریکا در تلاش است تا شرکت‌های خصوصی را نیز علاوه بر بخش دولتی در حوزه‌ی پدافند سایبری زیر چتر حمایتی خود آورد تا در صورت حمله‌ی سایبری به آن‌ها، به مهاجمان پاسخ دهد. در حقیقت آمریکا منتظر چنین بهانه‌ای بود تا شواهدی مبنی بر حمله‌ی چین به شرکت‌های آمریکا پیدا کند تا با بهانه‌ی نقض توافق توسط چین به این کشور پاسخ دهد. آمریکا به استناد مقررات ناتو می‌تواند پاسخ چین را بدهد و حتی کشورهای عضو این پیمان را نیز در این کار به یاری بطلبد.
آمریکا با این اقدام، چین را در اذهان جامعه‌ی بین‌المللی کشوری پیمان‌شکن نشان می‌دهد و احتمالا دوباره بحث تحریم‌های چین را پیش می‌کشد، همان‌گونه که مسئولان کابینه‌ی اوباما اظهار کرده بودند تحریم‌ها علیه چین باید پیگیری شود. این در حالی است که آمریکا سابقه‌ی خیانت به هم‌پیمانان سایبری خود مانند ژاپن را دارد.

_________________________

1-Dmitry Alperovich

2-Anthem

3-Deep Panda

 

 

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.