about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا: چین پشت پرده حملات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت‌های آمریکایی ادعا می‌کنند، حملات باج‌افزارها به این کشور، در چند وقت اخیر گسترش یافته است.
شرکت‌های آمریکایی دل سکیورورکز (Dell SecureWorks)، اتک ریسرچ (Attack Research) این‌گاردینز (InGuardians) و جی-سی پارتنرز (G-C Partners) مدعی هستند، عاملان حملات موردنظر از تاکتیک‌ها، ابزارها و نرم‌افزارهایی استفاده می‌کنند که به گمان آنها قبلاً توسط دولت چین در حملات سایبری استفاده می‌شد.
فیل بردت (Phil Burdette)؛ مسئول یکی از تیم‌های تحقیقاتی دل سکیورورکز، گفت: "قطعاً یک گروه حرفه‌ای و باتجربه از مهاجمان سایبری، پشت این حملات قرار دارند."
فیل بردت مدعی شد که در یک مورد از این حملات، هکرها موفق شدند سامانه‌های 100 شرکت آمریکایی را آلوده به باج‌افزار کنند.
به اعتراف شرکت‌های آمریکایی، هیچ سندی محکمی برای ارتباط دادن این حملات به چین وجود ندارد؛ اما پیچیدگی و پیشرفته بودن این حملات، احتمال ارتباط آنها با چین را تقویت می‌بخشد.
به گفته این شرکت‌ها، احتمال اینکه، یک تیم مستقل پشت این حملات باشد نیز وجود دارد.
این ادعاها در حالی است که به گفته رسانه‌های آمریکایی؛ حملات سایبری چین به آمریکا، پس از امضای قرارداد سایبری بین دو کشور، کاهش بسیار چشمگیری داشته است.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.