about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا از پاداش 10 میلیون دلاری برای اطلاعات در مورد هکرهای کره شمالی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه آمریکا پاداش پرداختی به افرادی که اطلاعاتی درباره اعضای گروه‌های هکری تحت حمایت کره شمالی ارائه می‌کند را به 10 میلیون دلار افزایش داده است.

این وزارتخانه روز سه‌شنبه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

هر کس در مورد اعضای گروه‌های مخرب سایبری کره شمالی (مانند Andariel، APT38، Bluenoroff، Guardians of Peace، Kimsuky، یا Lazarus Group) و افرادی که در ضربه زدن به زیرساخت‌های ایالات‌متحده نقش دارند اطلاعاتی دارد واجد شرایط دریافت پاداش خواهد بود.

این پاداش مکملی است برای پاداش 5 میلیون دلاری که توسط وزارت امور خارجه آمریکا در ماه مارس برای اطلاعات درباره هکرهای تحت حمایت کره شمالی که صرافی‌های از دیجیتال و مؤسسات مالی در سراسر جهان را برای حمایت از فعالیت‌های رژیم کره شمالی هدف قرار می‌دهند.

یک ماه بعد، پلیس آمریکا بزرگ‌ترین حمله سایبری دنیای ارز دیجیتال را به دو گروه هکری کره شمالی، Lazarus و BlueNorOff (معروف به APT38) نسبت داد و گفت که آن‌ها مسئول سرقت 620 میلیون دلاری اتریوم از شبکه صرافی Axie Infinity's Ronin هستند.

دو سال پیش و در آوریل 2020 بود که دولت ایالات‌متحده در اطلاعیه مشترکی که توسط وزارت امور خارجه، خزانه‌داری، امنیت داخلی و پلیس فدرال این کشور منتشر شد، دستورالعملی را در مورد فعالیت هکری کره شمالی صادر کرد. در آن زمان، وزارت امور خارجه آمریکا در اطلاعیه خود در مورد تهدید سایبری کره شمالی اضافه کرد که به هر گونه راهنمایی در مورد فعالیت‌های سایبری هکرهای کره شمالی درصورتی‌که منجر به شناسایی یا مکان‌یابی آن‌ها یا اختلال در فعالیت‌های غیرقانونی مرتبط با کره شمالی شود تا سقف 5 میلیون دلار پاداش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.