about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شبکه اجرای جرایم مالی از شهروندان خواسته که اگر بیش از ۱۰,۰۰۰ دلار ارز دیجیتال نزد ارائه‌دهندگان خدمات مالی یا دارایی‌های مجازی در خارج از این کشور دارند، آن را گزارش دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از کوین دسک، FinCEN در شب سال نوی میلادی و تنها سه هفته قبل از تغییر وزیر خزانه‌داری، قصد خود را برای اصلاح مقررات بانک‌ها و حساب‌های مالی خارجی (FBAR) که ذیل قانون رازداری اطلاعات بانکی (BSA) است اعلام کرد.

در اطلاعیهٔ مختصری که در روز پنج‌شنبه منتشر شد آمده است:

FinCEN قصد دارد پیشنهادی برای اصلاح مقررات اجرای قانون رازداری بانکی در مورد گزارش‌های حساب‌های مالی خارجی ارائه دهد تا دارایی‌های مجازی را به‌عنوان حساب‌های قابل‌گزارش لحاظ کند.

در این اطلاعیه، زمان‌بندی مشخصی برای زمان انتشار یا اجرای این طرح جدید ارائه نشده است.
به نظر می‌رسد با این تغییر، قوانین FBAR همان گونه که بر پول نقد اعمال می‌شود، برای دارایی‌های دیجیتالی که شهروندان آمریکایی در خارج از این کشور نگهداری می‌کنند هم اعمال شود. این موضوع می‌تواند بیشترین تأثیر را بر کاربران صرافی‌ها ارز دیجیتال بیت استمپ و بیتفینکس داشته باشد.
در حال حاضر، مقررات FBAR بر افرادی که مجموعاً بیش از ۱۰,۰۰۰ دلار دارایی، از جمله ارزهای فیات، در حساب‌های مالی خارجی دارند اعمال می‌شود. مقررات فعلی، ارزهای مجازی را به‌عنوان یک حساب قابل‌گزارش در حیطهٔ مقررات FBAR لحاظ نمی‌کند، اما این اصلاحیه به این معافیت پایان خواهد داد.
طبق اطلاعات وب‌سایت سرویس درآمد داخلی (IRS)، گزارش‌های FBAR باید شامل نام حساب، شماره حساب، نام و آدرس بانک خارجی، نوع حساب و حداکثر مبلغ نگهداری‌شده در حساب در طول سال باشد.
به‌گفتهٔ این وب‌سایت، افرادی که موفق به تشکیل این پرونده و گزارش اطلاعات نشوند، با مجازات‌های مختلفی از جمله جریمهٔ مالی روبه‌رو خواهند شد.

تازه ترین ها
بازتعریف
1404/03/28 - 14:21- آسیا

بازتعریف میدان نبرد در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی

در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، موشک‌ها، پهپادها و دکترین نظامی میدان نبرد را بازتعریف می‌کنند.

آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.