about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

اگر این تحریم‌ها وضع شوند، چین دسترسی به خدمات ابری شرکت‌هایی مثل آمازون و مایکروسافت را از دست می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ گزارشی تازه از وال استریت ژورنال ادعا می‌کند که ایالات متحده می‌خواهد در ادامه جنگ اقتصادی خود با چین، جلوی فروش خدمات ابری به شرکت‌های فعال در این کشور را بگیرد. شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ابری آمریکایی ازجمله آمازون و مایکروسافت بزرگ‌ترین فعالان این بازار محسوب می‌شوند و تحریم دسترسی به آن‌ها می‌تواند مشکلات زیادی را برای چینی‌ها به وجود بیاورد.
وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه خود می‌گوید دولت آمریکا در حال آماده‌شدن برای محدودسازی دسترسی شرکت‌های چینی به خدمات رایانش ابری آمریکایی است. قانونی که کاخ سفید قصد اجرای آن را دارد، در صورت تصویب‌شدن شرکت‌هایی مثل آمازون و مایکروسافت را ملزم می‌کند تا پیش از عرضه خدمات رایانش ابری که در آن‌ها از تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی استفاده می‌شود، از دولت مجوز بگیرند.

تحریم‌های فناوری آمریکا علیه چین به حوزه رایانش ابری می‌رود؟
آمریکا قبلاً فروش برخی از انواع تراشه‌ها را به چین ممنوع اعلام کرده بود، اما هنوز محدودیتی در زمینه ارائه خدمات ابری وجود ندارد. در نتیجه، شرکت‌های چینی می‌توانند مدل‌های هوش مصنوعی خود را با اجاره منابع ابری از شرکت‌هایی مثل AWS یا مایکروسافت آموزش بدهند.


با توجه به این که چین پیش‌تر گفته بود می‌خواهد تا سال 2030 به رهبر حوزه هوش مصنوعی در دنیا تبدیل شود، این اتفاق می‌تواند چالش‌هایی را برای پکن به‌وجود بیاورد. البته برخی کارشناسان باور دارند که این کشور همین حالا سرمایه‌گذاری روی نوآوری‌های ملی را آغاز کرده است و می‌خواهد با افزایش خودکفایی، وابستگی کمتری به محصولات و فناوری‌های غربی داشته باشد.

کاخ سفید، مایکروسافت و آمازون به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر در این باره واکنشی نشان نداده‌اند.

با توجه به تحریم‌های آمریکا علیه چین که این کشور را از دسترسی به بسیاری از فناوری‌های پیشرفته منع کرده است، پکن هم به نوبه خود تحریم مهمی را علیه ایالات متحده وضع کرده است تا در دسترسی تراشه‌سازان این کشور به مواد خام ضروری برای ساخت نیمه‌رساناها خلل وارد کند.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.