آمریکا دشمنی سایبری خود علیه روسیه و چین را علنی کرد
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ شورای امنیت ملی آمریکا میزبان نشستی است که حدود 30 کشور در آن تلاش میکنند تهدیدهای سایبری را خنثی کنند.
کاخ سفید اعلام کرد آمریکا، رژیم صهیونیستی، ژاپن و اتحادیه اروپا ازجمله اعضایی هستند که از چهارشنبه به کنفرانس آنلاین دوروزه برای بحث در مورد تهدیدات امنیت سایبری ملحق میشوند.
در جلسهای که به میزبانی شورای امنیت ملی آمریکا برگزار میشود، کشورهایی مانند روسیه و چین به دلیل مشکوک بودن به فعالیتهای سایبری مخرب در آن شرکت نمیکنند. انتظار میرود وزرای کشورهایی مانند بریتانیا، استرالیا، هند، برزیل و کره جنوبی به مذاکرات بپیوندند.
این نشست در حالی در آمریکا برگزار میشود که روسیه بارها از مقامات آمریکایی برای همکاریهای امنیت سایبری دعوت کرده بود که این دعوتها بیپاسخ ماند؛ اما آمریکا با جنگ روانی و اتهامپراکنیهایی که از چندین ماه قبل علیه روسیه و چین آغاز کرده بود، به این بهانه که این کشورها تهدید سایبری هستند از آنها برای حضور در این نشست امنیت سایبری دعوت به عمل نیاورد تا با خیال راحتتر و بهدوراز چشم قدرتهای سایبری دنیا بتواند نفوذ سایبری خود علیه کشورهای جهان را کلید بزند.
موضوع اصلی این کنفرانس حملات باج افزاری است که در آن فایلها رمزگذاری میشوند و هکرها برای باز کردن قفل آنها باج میخواهند. شرکتکنندگان همچنین در مورد تقویت اقدامات بازدارنده و همچنین داراییهای رمزنگاریشده که میتواند برای پرداخت باج استفاده شود، بحث خواهند کرد.
رژیم غاصب صهیونیستی، امارات، بلغارستان، استونی، فرانسه، جمهوری دومینیکن، مکزیک، نیوزلند، سنگاپور و کنیا از دیگر شرکتکنندگان در این نشست امنیت سایبری هستند.