about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

در پی افزایش اقدامات خصمانه دولت آمریکا علیه ایران، وزارت خزانه داری این کشور #نرم_افزار خبری "آخرین خبر" را تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛  آخرین خبر با انتشار این خبر نوشت: این اقدام با فشار بر شرکت "اپل" برای حذف نرم افزار ایرانی آخرین خبر از روی اِستورش(بستر ارائه نرم افزار به دارندگان گوشی آیفون) عملی شده است.
در نامه شرکت اپل به "آخرین خبر" که به صورت واضحی نشان از فشار وزارت خزانه داری آمریکا بر شرکت اپل دارد قید شده: "ما باید متناسب با قوانین آمریکا عمل کنیم، بر اساس مقررات تحریم های آمریکا، استور اپل نمی تواند میزبان اپ شما باشد بدین علت که انجام این عمل نقض تحریم های دولت آمریکا است" در ادامه این نامه به صورت رسمی وزارت خزانه داری آمریکا به عنوان مسئول این اتفاق به "آخرین خبر" معرفی شده است.
به نظر نمی رسد این رفتار دولت ترامپ در مورد یک محصول بومی خبریِ که به طور مستقیم برای بیش از 200 جوان ایجاد شغل کرده معنایی جز رفتار خصمانه با توسعه فضای آزاد رسانه و جلوگیری از توسعه روش های نوین انتشار خبر در "ایران" داشته باشد.
بنگاه رسانه ای آخرین خبر از بهمن ماه سال 1391 به صورت رسمی فعالیت خبری خود را در بستر "android" و "ios" آغاز کرده و بیش از 2میلیون کاربر فعال دارد.

 

Paragraphs
آمریکا
آمریکا به اپلیکیشن ایرانی آخرین خبر هم رحم نکرد
تازه ترین ها
امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.