about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

ایالات‌متحده با هدف دسترسی عموم به اینترنت پرسرعت تا سال ۲۰۳۰، بودجه‌ای ۴۲ میلیارد دلاری در نظر گرفته است که آن را بین ایالت‌های مختلف خود تقسیم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این برنامه بخشی از برنامه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، برای ارتقای زیرساخت‌های این کشور است که در سال ۲۰۲۱ با بودجه یک تریلیون دلاری تصویب شد. با بودجه ۴۲ میلیارد دلاری، عموم مردم حتی در نقاط کور و دورافتاده می‌توانند به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

در تقسیم این بودجه، تگزاس و کالیفرنیا که جزو پرجمعیت‌ترین ایالت‌‌های آمریکا هستند، هرکدام به‌ترتیب قرار است رقمی در حدود ۳.۱ و ۱.۹ میلیارد دلار دریافت کنند. نام ایالت‌های کم‌جمعیت‌تر نیز در صدر فهرست دریافت‌کنندگان این بودجه قرار دارد. برای مثال، ایالت‌های ویرجینیا، آلاباما و لوئیزیانا نیز که دارای مناطق دورافتاده هستند، بودجه را دریافت می‌کنند.

دسترسی به اینترنت پرسرعت در آمریکا
در برخی ایالت‌ها، مناطق دورافتاده و نقاط کور از نظر دسترسی به اینترنت وجود دارد که نیاز است زیرساخت‌های لازم برای آن‌ها توسعه پیدا کند. تخصیص چنین بودجه‌ای کمک می‌کند تا عموم مردم بتوانند حتی در نقاط دورافتاده نیز به اینترنت دسترسی پیدا کنند یا اگر شبکه اینترنت آن‌ها ضعیف است، ارتقا پیدا کند. به همین منظور دولت فدرال در این فاز ۴۲ میلیارد دلار بین ۵۰ ایالت و استان تقسیم می‌کند.

این بودجه قرار است تا سال ۲۰۳۰ صرف دسترسی عموم به اینترنت پرسرعت شود. گفتنی است این طرح تحت عنوان برنامه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای عموم از سال ۲۰۲۱ استارت خورده است که در آن سال بودجه‌ای یک تریلیون دلاری برای آن تصویب شد.  

بایدن روز دوشنبه در سخنرانی کاخ سفید به این موضوع اشاره کرد که این بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری است که تاکنون آمریکا برای دسترسی به اینترنت پرسرعت انجام داده. همچنین وی بر این موضوع تأکید کرد که در جهان امروز دسترسی به اینترنت، به‌اندازه برق، آب و سایر خدمات اساسی مهم است.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/07/14 - 15:02- هوش مصنوعي

درخواست نظرخواهی در مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی

مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی و حفاظت از داده‌های شخصی، درخواست نظرخواهی کرد.

بررسی
1405/07/14 - 14:02- سایرفناوری ها

بررسی عینک‌های هوشمند به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی

کشورها به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، ممنوعیت عینک‌های هوشمند را بررسی می‌کنند.

خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.