about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت ایالات متحده در نظر دارد در ماه آینده میلادی محدودیت‌های جدیدی را برای محموله‌های ارسالی تراشه و قطعات مورد استفاده در هوش مصنوعی و همچنین تجهیزات ساخت تراشه به چین اعمال کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت ایالات متحده در نظر دارد در ماه آینده میلادی محدودیت‌های جدیدی را برای محموله‌های ارسالی تراشه و قطعات مورد استفاده در هوش مصنوعی و همچنین تجهیزات ساخت تراشه به چین اعمال کند.

افراد مطلع تأکید کردند که وزارت بازرگانی آمریکا قصد دارد مقررات جدیدی را بر اساس محدودیت‌هایی که در اوایل سال جاری میلادی طی نامه‌هایی به سه شرکت آمریکایی کی‌ال‌ای KLA، لام ریسرچ Lam Research و اپلاید متریالز Applied Materials ابلاغ شده است، منتشر کند. آنها خاطرنشان کردند که طرح قوانین جدید قبلاً گزارش نشده است.

بر اساس این گزارش، این نامه‌ها که شرکت‌های مذکور علناً وجود آن‌ها را تأیید کردند، شرکت‌های آمریکایی را از صادرات تجهیزات ساخت تراشه به کارخانه‌های چینی که قطعات نیمه رسانای پیشرفته با فرآیندهای زیر 14 نانومتر تولید می‌کنند، منع می‌کند، مگر اینکه فروشندگان آمریکایی مجوزهای لازم را از وزارت بازرگانی این کشور دریافت کنند.

طبق گزارش‌ها، این قوانین همچنین محدودیت‌هایی را در نامه‌های وزارت بازرگانی که ماه گذشته به شرکت‌های ان‌ویدیا Nvidia  و ای‌ام‌دی Advanced Micro Devices ارسال شد، کدگذاری می‌کند و به این شرکت‌ها دستور می‌دهد تا ارسال چندین محموله تراشه محاسباتی هوش مصنوعی به چین را متوقف کنند، مگر اینکه مجوز دریافت کنند.

در این گزارش اشاره شده است که این مقررات به طور بالقوه علیه شرکت هایی اعمال شود که تلاش می کنند سلطه ان‌ویدیا و AMD در تراشه های هوش مصنوعی را به چالش بکشند.

جیم لوئیس، کارشناس فناوری در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، به رویترز گفت: استراتژی این است که چین را خفه کنیم و آنها متوجه شده اند که تراشه ها یک گلوگاه هستند. آنها نمی‌توانند این چیزها را بسازند، آنها نمی‌توانند تجهیزات تولیدی را بسازند.

دو اقتصاد بزرگ جهان، ایالات متحده و چین، برای تسلط بر فناوری های کلیدی، از جمله فناوری تولید تراشه‌ها، رقابت شدیدی با یکدیگر دارند.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.