about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ارتش آمریکا قصد دارد نیروهای سایبری خود را طی 10 سال آینده دو برابر کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته مقامات ارتش آمریکا، ارتش این کشور قصد دارد تا پایان این دهه ضمن تقویت قابلیت جنگ الکترونیکی خود، تعداد نیروهای سایبری فعال خود را دو برابر کند.

این سازمان نظامی برای رقابت با دشمنان پیشرفته خود مانند چین و روسیه تأکید بیشتری بر این نوع قابلیت‌ها دارد.

یک سخنگوی ارتش آمریکا روز جمعه در ایمیلی به پایگاه فد اسکوپ گفت:

این افزایش نیرو در تیم‌های نیروی مأموریت سایبری و شرکت‌ها و جوخه‌های جنگ الکترونیک، قدرت مجاز سپاه سایبری ما را از بیش از 3 هزار پرسنل به بیش از 6 هزار نفر تا سال 2030 افزایش می‌دهد. رشد نیروهای جنگ الکترونیک ارتش، افزایش‌های مشابهی را، هرچند در تعداد کمتر در گارد ملی ارتش نیز ایجاد خواهد کرد.

این مقام سخنگو گفت:

این سازمان قصد دارد تعداد نیروهای سایبری در تمام زیرمجموعه‌های خود را از بیش از 5 هزار پرسنل امروزی به بیش از 7 هزار نفر تا سال 2030 افزایش دهد.

ژنرال جان موریسون، معاون رئیس ستاد ارتش آمریکا معتقد است جنگ جاری اوکراین و روسیه اهمیت قابلیت‌های جنگ الکترونیک را برجسته می‌کند. وی روز پنجشنبه در یک کنفرانس تلفنی به خبرنگاران گفت:

اگر اخبار را مرور کنید می‌بینید که جنگ الکترونیک یک جزء مهم ازآنچه در حال حاضر در اروپا رخ می‌دهد است؛ بنابراین داشتن این قابلیت برای انجام حملات و دفاع سایبری در جنگ‌های آینده بسیار حیاتی به نظر می‌رسد.

این سازمان در حال حاضر، توسعه چندساله شاخه سایبری خود را آغاز کرده است.

به گفته موریسون، این رشد برنامه‌ریزی‌شده نیروی سایبری را می‌توان به دو عامل نسبت داد. یکی رشدی که مورد تأیید ارتش است و دوم اینکه متخصصان جنگ الکترونیک ما قبلاً به‌تنهایی عمل می‌کردند اما آن‌ها اکنون بخشی از شاخه سایبری هستند و تقریباً تمام این رشد در ترکیب‌های تاکتیکی ما رخ خواهد داد.
او ادامه داد:

همان‌طور که ما قابلیت‌های الکترومغناطیسی سایبری را در تمام تشکل‌های تاکتیکی‌مان افزایش می‌دهیم، این رشد ادامه خواهد داشت و حتی در سال 2023 شتاب می‌گیرد. اساساً این رشد بر روی ارائه قابلیت‌ها به تیم‌های رزمی تیپ‌های ما و سپس سازمان‌دهی مجدد سلول‌های برنامه‌ریزی کارکنان تا سطوح فرماندهی زیرمجموعه‌های ارتش متمرکز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد که ارتش در حال حاضر برای فرماندهی سایبری ایالات‌متحده که عملیات تهاجمی، دفاعی انجام می‌دهد و شبکه اطلاعاتی وزارت دفاع را مدیریت می‌کندکمک بزرگی است.

موریسون در انتها یادآور شد:

این یک سرمایه‌گذاری بسیار عظیم توسط ارتش است. ما در یک الگوی رشد چند ساله هستیم. بااین‌وجود در حال حاضر در موقعیت بسیار خوبی قرار داریم.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.