about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس سابق فرماندهی سایبری ایالات متحده در مورد عدم آمادگی غرب در برابر حملات سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وینسنت استوارت (Vincent Stewart)، معاون سابق فرماندهی سایبری ایالات متحده – که چندی پیش از سمت خود کناره‌گیری کرد – و مدیر سابق آژانس اطلاعاتی دفاعی در مصاحبه‌ای اختصاصی با وبگاه تخصصی «Jerusalem Post» گفت که اسرائیل و کشورهای غربی باید کاملاً مراقب راه‌اندازی بمب کثیف سایبری از سوی تروریست‌ها باشند.

استوارت در اولین مصاحبه‌اش پس از خروج از پنتاگون در کنفرانس ضدتروریسم «ICT-IDC Herzliya» در هرتزلیا اعلام کرد:

با گسترده‌تر شدن حملات، خطر حمله گسترده سایبری از سوی القاعده یا داعش برای تخریب زیرساخت کلی کشور بیشتر شده است. گروه‌های تروریستی برخلاف دولتی با تهدید حمله متقابل بازداشته نمی‌شوند. پیش از حادثه 11 سپتامبر هیچ‌کس فکر نمی‌کرد هواپیماهای ربوده شده بتوانند ساختمان‌هایی را تخریب کنند.

وی افزود:

خطر حملات سایبری از سوی کشورهایی چون روسیه، چین، ایران و کره شمالی بیشتر شده است، اما ما هنوز آمادگی لازم برای مقابله با حمله پیچیده یک گروه تروریستی با تأثیر مشابه بمب هسته‌ای کثیف را نداریم. به تأثیر حمله روی بیمارستان‌ها و مراکز دارویی توجه کنید. اگر این اتفاق بیفتد، مشکلات بهداشتی جدی رخ می‌دهند.

به گفته این مقام آمریکایی، با توجه به تروریسم سایبری، کشوری مانند روسیه هنوز خطرناک‌ترین دشمن سایبری ایالات متحده محسوب می‌شود؛ زیرا خود را یک قدرت جهانی می‌داند و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور مانند یک سزار رفتار می‌کند.

استوارت، به عنوان یکی از منتقدان دولت اوباما برای اتخاذ رویکری محافظه‌‎کارانه در برابر حملات سایبری اظهار داشت:

مسکو عقب‌نشینی نمی‌کند، مگر اینکه ما آمادگی خود را نشان دهیم. طبق راهبرد اخیر فرماندهی سایبری نباید در برابر دشمن فقط نظاره‌گر باشیم. این رفتار کشوری مانند روسیه را مشتاق به حرکت روبه‌جلو می‌کند. البته نیازی به واکنش‌های خیلی پیشرفته نیست، تنها باید نشان دهیم که در میدان حضور داریم.

پیام معاون سابق فرماندهی سایبری به روسیه و دیگر کشورها این بود:

شما نمی‌توانید پس از اجرای حملات سایبری بدون مجازات بمانید. مشکل گذشته در مورد استفاده از ابزارهای سایبری، تأثیرات سایبری پیامدهای قابل توجه بود. ما نمی‌توانستیم این پیامدها را تعریف کنیم. درنتیجه هر زمان با مطرح شدن بحث کاربرد سلاح سایبری در واکنش متقابل به حملات سایبری دشمن، وارد شدن به جنگ سایبری یا هسته‌ای به ذهنمان خطور می‌کرد.

وی سخنان جیمز ماتیس (James Mattis)، وزیر اسبق دفاع ایالات متحده در دولت ترامپ مبنی بر اجرای عملیات‌های سایبری در حمایت از وزارت دفاع را تحسین کرد و گفت که این کار باعث مسئولیت‌پذیری برای دفاع از آمریکا در برابر تهدیدات می‌شود. درنتیجه فرماندهی سایبری با استناد بر این حرف ماتیس می‌توانست از تهاجم سایبری برای بازدارندگی حملات آتی دشمنان استفاده کند.

استوارت با اشاره به هک اخیر فرماندهی سایبری از سوی واحد اطلاعاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران برای ردیابی کشتی‌ها در خلیج فارس گفت:

چطور می‌توانید در کنگره بایستید و فقط درمورد حملات سایبری صحبت کنید. من نمی‌دانم آمریکا چه واکنشی نشان داده، اما همیشه اختلاف در مورد از دست رفتن برخی اطلاعات وجود دارد.

به گفته برخی مقامات آمریکایی ناشناس، پس از این هک آسیب بزرگی به منبع اصلی جاسوسی آمریکا وارد شد.

مدیر سابق آژانس اطلاعاتی دفاعی ایالات متحده در کنفرانس اسرائیل توضیح داد:

بحث درمورد جاسوسی آمریکا به دلیل چالش‌های سایبری چین و گزارش اخیر اتهامات هوآوی مطرح شده است. من نمی‌دانم چه کسی جاسوسی کرده، اما واشنگتن آمادگی استفاده از سلاح‌های سایبری تهاجمی برای بازدارندگی فعالیت‌های سایبری پکن یا مسکو را دارد.

بنابر ادعای این مقام سابق سایبری، پکن از 18 سال تمركز آمريكا بر ترور استفاده كرد تا بتواند نفوذ جهانی خود را به‌ویژه در آفریقا گسترش دهد. وی با اشاره به انقلاب قریب‌الوقوع محاسبات کوانتومی اظهار داشت که در حال حاضر امکان رمزگذاری و هک کردن کد در این حوزه وجود دارد.

استوارت سخنان خود را اینگونه تمام کرد:

ما همیشه باید آماده باشیم؛ زیرا همیشه به اینترنت متصل و آسیب‌پذیر هستیم.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.