about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ربات ۳۸ کیلوگرمی آرتمیس (ARTEMIS) با ۱.۵ متر قد که لقب سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان را یدک می‌کشد، در حال آماده شدن برای مسابقات ربوکاپ است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، دانشکده مهندسی ساموئلی دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس (UCLA)، یک ربات انسان‌نمای پیشرفته موسوم به ARTEMIS ساخته است که نامش مخفف عبارت «فناوری رباتیک پیشرفته برای تحرک پیشگامانه و پایداری بهبود یافته» است.

طبق بیانیه مطبوعاتی این دانشگاه، این ربات در ماه ژوئیه به شهر بوردو در فرانسه سفر خواهد کرد تا در مسابقات فوتبال ربوکاپ ۲۰۲۳ شرکت کند.

بنا بر اعلام « آی‌ای » ، دنیس هونگ، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا در UCLA و مدیر آزمایشگاه رباتیک و مکانیزم در UCLA موسوم به RoMeLa می‌گوید: نوآوری کلید تعادل عالی این ربات هنگام راه رفتن در زمین‌های ناهموار و توانایی آن برای دویدن و بلند کردن هر دو پا از روی زمین در حین حرکت است.

وی ادعا می‌کند که این اولین ربات در نوع خود است.

نوآوری اصلی در مورد آرتمیس این است که محرک‌های آن که ماشین‌هایی هستند که از انرژی برای ایجاد حرکت استفاده می‌کنند، به طور ویژه برای عملکردی شبیه به عضلات بیولوژیکی ساخته شده‌اند.

برخلاف محرک‌های سفت و کنترل‌کننده موقعیت که در اکثر ربات‌ها استفاده می‌شود، محرک‌های آرتمیس فنری هستند و با نیرو کنترل می‌شوند.

آرتمیس به عنوان یک ربات انسان‌نمای همه منظوره توسط پژوهشگران RoMeLa ساخته شده است که بر حرکت روی دوپا در زمین‌های ناهموار تمرکز دارد.

آرتمیس می‌تواند با سرعت حرکت کند، پرش انجام دهد و روی سطوح ناهموار و ناپایدار راه برود.

این ربات ۳۸ کیلوگرمی ۱.۵ متر قد دارد و حتی در صورتی که به شدت هل داده شود نیز می‌تواند ثبات خود را حفظ کند.

به گفته پژوهشگران، آرتمیس در طول آزمایشات آزمایشگاهی رکورد راه رفتن با سرعت ۲.۱ متر در ثانیه را ثبت کرده است که همین رکورد، آن را به سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان تبدیل کرده است.

ادعا می‌شود که آرتمیس اولین ربات انسان‌نمایی است که در یک محیط دانشگاهی ساخته شده است.

این واقعیت که محرک‌های آرتمیس به جای کنترل هیدرولیکی که از تغییرات فشار سیال برای ایجاد حرکت استفاده می‌کنند، به صورت الکتریکی هدایت می‌شوند، نشان‌دهنده یک پیشرفت مهم دیگر در مورد این ربات است.

از آنجایی که سیستم‌های هیدرولیک به نشت مایع معروف هستند، آرتمیس در واقع تمیزتر از باقی ربات‌ها است و نسبت به ربات‌هایی که از محرک‌های هیدرولیک استفاده می‌کنند، بی‌صداتر و کارآمدتر عمل می‌کند.

پژوهشگران در حال آزمایش آرتمیس در پیاده‌روی‌های معمول در محوطه دانشگاه UCLA هستند تا آن را برای مسابقات ربوکاپ آماده کنند.

آن‌ها در این آزمایشات، توانایی‌های دویدن و فوتبال بازی کردن این ربات را طی هفته‌های آینده به طور کامل ارزیابی خواهند کرد.

گفتنی است که ربوکاپ (RoboCup) یک کنفرانس علمی بین‌المللی است که در آن ربات‌ها توانایی‌های خود را در دسته‌بندی‌ها و بخش‌های مختلف به نمایش می‌گذارند.

دنیس هونگ در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: ما بسیار هیجان‌زده هستیم که آرتمیس را برای آزمایش میدانی در UCLA می‌بریم و این مهم را فرصتی برای ترویج علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات به مخاطبان گسترده‌تری می‌دانیم.

۲۳۲ مشارکت‌کننده بیش از ۱۱۸ هزار دلار از طریق یک تلاش دسته‌جمعی از پردیس Spark در UCLA برای کمک به ساخت آرتمیس کمک کردند. یک دفتر تحقیقات نیروی دریایی نیز کمک‌هایی به این پروژه داشته است.

تازه ترین ها
مقابله
1404/04/19 - 11:41- آسیب پذیری

مقابله آذربایجان با نقض سایبری دوربین‌های نظارتی

سرویس امنیت دولتی آذربایجان با نقض سایبری دوربین‌های نظارتی مقابله می‌کند.

هشدار
1404/04/19 - 11:24- اروپا

هشدار رئیس اطلاعات فرانسه درمورد تهدید روسیه برای اروپا

رئیس اطلاعات فرانسه نسبت به عملیات‌های ترکیبی در حال تکامل روسیه به عنوان تهدیدی وجودی برای اروپا هشدار داد.

سرقت
1404/04/19 - 06:13- جرم سایبری

سرقت بیش از ۴۰ میلیون دلار از پلتفرم رمزنگاری جی‌ام‌ایکس

صرافی غیرمتمرکز جی‌ام‌ایکس از سرقت بیش از ۴۰ میلیون دلار از پلتفرم رمزنگاری خود خبر داد.