about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

آلودگی 800 هزار تلفن همراه به بدافزار Geost

کارشناسان امنیتی و دانشگاهی بات‌نتی به نام Geost شناسایی کرده‌اند که بیش از 800 هزار تلفن همراه را آلوده کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیتی آواست (Avast) به همراه کارشناسان دانشگاه فنی چک و دانشگاه ملی کویو (UNCUYO) بات نتی به نام Geost شناسایی کرده‌اند که بیش از 800 هزار دستگاه اندروید را آلوده کرده و از سال 2016 فعال بوده است. کارشناسان می‌گویند استفاده هکرها از یک پروکسی سرور مخرب که به کمک بدافزار HtBot ساخته‌شده و امکان وب گردی ناشناس را فراهم می‌کرد، منجر به شناسایی بات‌نت شد. بات‌نت بانکی Geost زیرساخت پیچیده‌ای برپایه دستگاه‌های آلوده اندرویدی دارد. هکرها از خدمات و برنامه‌های قانونی فروشگاه Google Play من‌جمله بازی‌ها، برنامه‌های بانکی و شبکه‌های اجتماعی استفاده کرده و کدهای آن‌ها را دست‌کاری می‌کنند تا قابلیت‌های مخربی به عملکرد واقعی برنامه‌ها داده و سپس آن‌ها را در فروشگاه‌های اندروید شخص ثالث بارگذاری کنند. 

Paragraphs

پس از آلوده‌سازی، تلفن همراه بخشی از بات‌نت شده و از راه دور قابل‌کنترل می‌گردد. مهاجمان به پیامک‌ها و ارسال آن‌ها، مکاتبات بانکی و هدایت ترافیک تلفن همراه به دیگر سایت‌ها، اطلاعات شخصی کاربر دسترسی پیدا می‌کنند. این بات‌نت شامل 13 آدرس آی‌پی، 140 دامنه بوده و جامعه هدف آن بانک‌های روسیه است که برخی از آن‌ها با اروپای غربی و شرقی همکاری تجاری دارد. Geost همچنان فعال بوده و مهاجمان به‌واسطه آن وجه هنگفتی سرقت کرده‌اند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.