about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آلودگی 250 میلیون رایانه به فایربال

 

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، بدافزار فایربال در نفوذ خود به سراسر دنیا تاکنون توانسته است بیش از 250 میلیون رایانه شخصی شامل ویندوز و مک را آلوده کند.

این بدافزار دسترسی کامل به مرورگرهای قربانی را برای هکر ممکن ساخته و با استفاده از آن، هکر می‌تواند از سامانه قربانی جاسوسی کرده و داده‌های وی را سرقت کند.

محققان امنیتی اعلام کرده‌اند، این بدافزار در کنار یک نرم‌افزار رایگان و قانونی قرار می‌گیرد تا بر روی سامانه کاربر نصب شود؛ پس از آلوده سازی، بدافزار بر روی مرورگرهای قربانی، افزونه‌ای (Plugin) را نصب می‌کند که کنترل ترافیک وی را در اختیار می‌گیرد.

از دیگر اقدام‌های این بدافزار تغییر موتور جست‌وجوگر پیش‌فرض به یک موتور جست‌وجوگر جعلی به نام trotux.com است. بدافزار در ظاهر از این موتور استفاده می‌کند ولی درواقع درخواست‌های کاربر را از گوگل و یاهو گرفته و نمایش می‌دهد؛ بدین ترتیب بر ترافیک کاربر نظارت می‌کند.

 

 

بدافزار فایربال دارای قابلیت‌های ضد شناسایی، نصب افزونه، سرور مدیریت مرکزی (C&C) است؛ هم‌چنین این بدافزار تبلیغ‌های خود را نیز از این راه گسترش می‌دهد.

بیشترین کشورهای آلوده‌شده تاکنون شامل هند با 10.1 درصد، برزیل با 9.6 درصد و سپس مکزیک با 6.4 درصد آلودگی می‌شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد