about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آلودگی ۱۵ میلیون تلفن همراه آلوده به بدافزار

لابراتوار امنیتی کایندسایت وابسته به شرکت آلکاتل-لوسنت می‌گوید که با دیدی محافظه‌کارانه، ۱۵ میلیون ابزار موبایل در دنیا آلوده به بدافزار هستند.

در همین ارتباط آلکاتل-لوسنت غول فرانسوی صنعت ارتباطات می‌گوید: "با توجه به نرخ 65 درصدی آلودگی، تخمین می‌زنیم که تقریبا ۱۵ میلیون موبایل آلوده در دنیا وجود داشته باشد چرا که بر مبنای آمار تقریبی اتحادیه بین‌المللی ارتباطات راه‌ دور (ITU)، دو میلیارد و سیصد میلیون تلفن هوشمند در جهان وجود دارند".

لابراتوار امنیتی کایندسایت وابسته به شرکت آلکاتل-لوسنت در بخشی از گزارش ۱۵ صفحه‌ای خود می‌نویسد: "به دلیل آنکه گیرنده‌های آلکاتل-لوسنت در حال حاضر در مناطقی مانند روسیه و چین که میزان آلودگی آن‌ها بالاست وجود ندارند، این تخمین در سطح جهانی ممکن است محافظه‌کارانه نیز باشد".

این گزارش تاکید دارد که بدافزارهای جاسوس، یکی از انواع بدافزارهایی هستند که در حال ازدیاد بوده و به هکرها این امکان را می‌دهند تا مکان تلفن، تماس‌های ارسالی و دریافتی، پیام‌های نوشتاری و ایمیل‌های قربانی و حتی جستجوهای او در فضای وب را زیر نظر بگیرند. بالطبع دست‌اندرکاران حوزه تجارت اگر از ابزارهای آلوده استفاده کنند، اطلاعات محرمانه شخصی و تجاری خود و مشتریانشان را در معرض خطر قرار خواهند داد.

مدیر لابراتوار امنیتی کایندسایت، کوین مک‌نامی، معتقد است که بهترین ابزار دفاعی، استفاده از آنتی‌ویروس‌ها و نرم‌افزارهای امنیتی است که اپراتورهای تلفن همراه آنها را ارائه می‌کنند اما باید در نظر داشت که آنتی‌ویروس‌های عادی نیز می‌توانند توسط هکرها هدف قرار گرفته و کارآیی خود را از دست بدهند.

تازه ترین ها
ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.