about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آلوده شدن یک میلیون دستگاه اندرویدی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ به تازگی بدافزاری شناسایی شده است که با پنهان شدن در برنامه سنجش هوش سیستم عامل اندروید، توانسته حدود 1 میلیون دستگاه مجهز به این سیستم عامل را در سطح جهان آلوده کند. این برنامه تلفن همراه در فروشگاه نرم‌افزاری گوگل به راحتی قابل دسترس است. این چندمین بار است که نرم‌افزارهای ارائه شده در فروشگاه نرم‌افزاری گوگل، آلوده به بدافزار می‌شوند. کارشناسان امنیتی اعلام کرده‌اند که به دلیل متن باز بودن برنامه‌های ارائه شده در این فروشگاه نرم‌افزاری، هکرها به راحتی به کدهای برنامه‌نویسی نرم‌افزارها دسترسی پیدا می‌کنند و همین موضوع سبب آلوده شدن این برنامه‌ها به بدافزار می‌شود.
اولین بار شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point)، خبر از کشف این بدافزار داد و اعلام کرد که موفق به شناسایی عامل این حمله شده است. کارشناسان این شرکت معتقدند که سازندگان این بدافزار، موفق شده‌اند از طریق مهندسی معکوس برنامه سنجش هوش، این بدافزار را طراحی کرده و آن را در سطح جهان پخش کنند.
بدافزار مذکور بعد از نصب بر روی تلفن همراه قربانی، سبب روت شدن یا راه اندازی مجدد آن شده و پس از آن موجب می‌شود تا کاربر دیگر نتواند تلفن همراه خود را راه‌اندازی مجدد کند. همچنین این بدافزار قابلیت مخفی ماندن از دید سامانه‌های ضد بدافزار را دارد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد