about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آغاز کاربرد تجاری 5G در مونته‌نگرو

مونته‌نگرو، استفاده تجاری از 5G را تا پایان سال 2022 آغاز می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ رسانه‌های محلی گزارش دادند که مونته‌نگرو انتظار دارد تا پایان سال 2022 استفاده تجاری از فرکانس‌ها در طیف موبایل 5G آغاز شود.

روزنامه «Pobjeda» به نقل از دارکو گرگوروویچ (Darko Grgurovic)، مدیر «EKIP»، رگولاتور ارتباطات از راه دور، نوشت :

«در راستای برنامه‌های ما، به احتمال زیاد روند تخصیص طیف فرکانس رادیویی را در نیمه دوم سال آینده پیاده خواهیم کرد؛ بدین ترتیب دسترسی تجاری به شبکه‌ها و خدمات 5G تا پایان سال 2022 میسر می‌شود.»

گرگوروویچ خاطرنشان کرد که امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تحول دیجیتالی 5G در 6 اقتصاد بالکان غربی در اجلاس دیجیتال تیرانا در اوایل ماه جاری، باعث تسریع در گسترش فناوری در منطقه خواهد شد.

وی افزود :

«من می‌توانم بگویم که از بین این 6 اقتصاد، ما ابتدا به این موضوع رسیدیم، بنابراین امضای این تفاهم‌نامه بین‌المللی، تسریع معرفی 5G و حل برخی مسائل باز، به ویژه مورد مربوط به مهلت انتشار 700 مگاهرتز به‌وسیله سرویس پخش و انتساب آن به سرویس تلفن همراه را در پی خواهد داشت.»

ماه گذشته پیش‌نویس یک برنامه مالی رگولاتور برای سال آینده نشان داد که EKIP در نظر دارد حراج فرکانس‌های طیف تلفن همراه 5G را در 3 ماهه چهارم سال 2021 انجام دهد. EKIP قصد دارد یک حراج واحد برای فرکانس‌های 694-790 مگاهرتز و باندهای 3400-3800 مگاهرتز و همچنین 1 گیگاهرتز از باند 24.25-27.5 گیگاهرتز، مناسب برای اجرای اولیه شبکه‌های تلفن همراه 5G، راه‌اندازی کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.