about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تروجان بانکی «Zeus Sphinx» پس از گذشت چندین سال مجدداً حملات خود را آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محققان «IBM X-Force» با انتشار گزارشی اعلام کرده‌اند بدافزار زئوس اسفینکس (Zeus Sphinx) به‌تازگی با بهره‌گیری از پاندمی ویروس کرونا موج جدیدی از حملات خود را آغاز کرده است. 

این بدافزار که به نام های «Zloader» و «Terdot» نیز شهرت دارد از طریق کمپین‌های فیشینگ و فایل‌های مخربی به‌نام «COVID 19 relief» توزیع می‌شود. 

مهاجمان در پیام‌های خود تأکید می‌کنند که کاربران برای بهره‌مندی از خدمات دولتی فرمی را که پسوند doc و docx دارند، تکمیل کنند. زمانی که کاربران اقدام به بارگیری و باز کردن فرم می‌کنند، بدافزار نصب می‌شود. 

زئوس در سیستم آلوده ماندگار شده و به‌صورت فایل‌ها و پوشه‌های مختلفی درمی‌آید و کلیدهای رجیستری ایجاد می‌کند و با بهره‌گیری از گواهینامه‌های خود امضاء اقدام به مخفی سازی خود می‌کند. 

این بدافزار با تزریق کد و مداخله در عملکرد مرورگرها و شناسایی صفحات بانکی‌ای که کاربر به آن‌ها مراجعه می‌کند، اطلاعات حساب‌های کاربری وی را به سرور فرماندهی و کنترل ارسال می‌کند.

زئوس اسفینکس نخستین بار در آگوست سال 2015 شناسایی شد و در آن زمان به‌عنوان یک بدافزار بانکی گروه زئوس به فروش می‌رسید و حملاتی علیه مؤسسات مالی بریتانیا، استرالیا، برزیل و آمریکا تدارک می‌دید و اکنون نیز همین هدف را دنبال می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.