about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آغاز فروش طیف 5G در رومانی

به گفته کارشناسان، رومانی فروش طیف 5G را آغاز کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ «ANCOM»، اداره مخابرات رومانی روند فروش طیف 5G را آغاز کرد و شرکت‌های علاقه‌مند به دریافت مجوزهای 5G می‌توانند قصد خود را اعلام کنند.

پیشنهاد دهندگان می‌توانند بین 4 باند فرکانسی شامل 700 مگاهرتز، 1500 مگاهرتز، 2600 مگاهرتز و یک باند بین 3400 تا 3800 مگاهرتز، را انتخاب کنند. حق استفاده از این طیف از سال 2023 یا 2026 آغاز خواهد شد و تا 25 سال ادامه خواهد داشت. برای باندهای 2600 مگاهرتز، طیف را می‌توان تنها به مدت 6 سال و 3 ماه استفاده کرد تا با سایر حقوق موجود در این باند فرکانسی هماهنگ شود.

قیمت شروع حراج باندهای فرکانسی در مجموع 693 میلیون یورو است. مناقصه‌گران می‌توانند تا 27 اکتبر سال جاری تمایل خود را برای خرید اعلام کنند، در حالیکه پیش‌بینی می‌شود مناقصه واقعی اوایل نوامبر امسال برگزار شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.