about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آغاز سرویس‌دهی بومی خدمات عمومی رایانش ابری

این سرویس با استفاده از فناوری‌ها و محصولات بومی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه‌شده است و مبتنی بر پروژه بین‌المللی openstack است که خدماتی در لایه PaaS و IaaS - مدل‌های سرویس‌دهی - ارائه می‌کند. «اپن استک» یک پلتفرم منبع باز پردازش ابری است که توسط توسعه‌دهندگان به‌صورت جهانی منتشر و قابل دریافت است.

گزارشی از وضعیت این پروژه و پیشرفت آن در جلسه شورای فنی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حضور وزیر ارتباطات ارائه شد.

این جلسه با ارائه گزارش فعالیت‌های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در موضوع سکوهای نرم‌افزاری برگزار شد که به دستور وزیر ارتباطات مقرر شد حمایت از فعالیت‌های توانمند ساز بخش خصوصی و تجاری‌سازی محصولات بومی این حوزه در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گیرد.

در گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به فعالیت‌های متعددی که در جهت توسعه سیستم‌عامل ابری و انتشار آزاد آن انجام‌شده است، اشاره و بیان شد که هم‌اکنون سه شرکت خصوصی در قالب موافقت‌نامه‌های همکاری منعقدشده در حال فعالیت برای عرضه تجاری محصولات و خدمات این حیطه هستند.

ارائه خدمات برخط مدیریت و توسعه مشارکتی نرم‌افزارها، حمایت از انجمن‌های تخصصی و انتشار مطالب و مقالات تخصصی از دیگر فعالیت‌های انجام‌شده توسط این پژوهشگاه در این حیطه است.

در پایان این جلسه مقرر شد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سبد حمایتی خود را از محصولات بومی و فعالین بخش خصوصی حوزه سیستم‌عامل و سکوهای نرم‌افزاری اعلام و در اختیار شرکت‌های واجد شرایط قرار دهد.

 

منبع : خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد