about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آغاز سرویس‌دهی بومی خدمات عمومی رایانش ابری

این سرویس با استفاده از فناوری‌ها و محصولات بومی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه‌شده است و مبتنی بر پروژه بین‌المللی openstack است که خدماتی در لایه PaaS و IaaS - مدل‌های سرویس‌دهی - ارائه می‌کند. «اپن استک» یک پلتفرم منبع باز پردازش ابری است که توسط توسعه‌دهندگان به‌صورت جهانی منتشر و قابل دریافت است.

گزارشی از وضعیت این پروژه و پیشرفت آن در جلسه شورای فنی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حضور وزیر ارتباطات ارائه شد.

این جلسه با ارائه گزارش فعالیت‌های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در موضوع سکوهای نرم‌افزاری برگزار شد که به دستور وزیر ارتباطات مقرر شد حمایت از فعالیت‌های توانمند ساز بخش خصوصی و تجاری‌سازی محصولات بومی این حوزه در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گیرد.

در گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به فعالیت‌های متعددی که در جهت توسعه سیستم‌عامل ابری و انتشار آزاد آن انجام‌شده است، اشاره و بیان شد که هم‌اکنون سه شرکت خصوصی در قالب موافقت‌نامه‌های همکاری منعقدشده در حال فعالیت برای عرضه تجاری محصولات و خدمات این حیطه هستند.

ارائه خدمات برخط مدیریت و توسعه مشارکتی نرم‌افزارها، حمایت از انجمن‌های تخصصی و انتشار مطالب و مقالات تخصصی از دیگر فعالیت‌های انجام‌شده توسط این پژوهشگاه در این حیطه است.

در پایان این جلسه مقرر شد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سبد حمایتی خود را از محصولات بومی و فعالین بخش خصوصی حوزه سیستم‌عامل و سکوهای نرم‌افزاری اعلام و در اختیار شرکت‌های واجد شرایط قرار دهد.

 

منبع : خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.