about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آغاز به کار محدود تلگرام بلاکچینی

بستر آزمایشی بلاکچین پیام‌رسان تلگرام، با نام «تان» راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ با توجه به گزارش‌های منتشرشده شرکت تلگرام، به تازگی بستر آزمایشی بتای بلاکچین خود را با نام «تان» (Telegram Open Network) راه‌اندازی کرد. درحال حاضر، این بستر تنها در اختیار کسانی قرار می‌گیرد که به آن دعوت شده باشند. بیشتر این افراد، توسعه‌دهندگانی از کشور روسیه هستند.

2 توسعه‌دهنده بالا -که نام آن‌ها فاش نشده است- اعلام کردند؛ تلگرام امکان ایجاد گره‌های بلاک‌چین تان را برای آن‌ها فراهم کرده است. این افراد، از بیان جزئیات خودداری کرده، تنها توضیح دادند که سامانه مورد بحث، از سرعت تبادل بسیار بالایی برخوردار است. اگر چه این افراد شرح دادند که هنوز نمی‌توان نسبت به عملکرد و ساختار شبکه بلاکچین تلگرام نظر قطعی داد. استدلالشان این است که اکوسیستم آن، همچنان رو به توسعه بوده، کدهای مواردی مانند قراردادهای هوشمند همچنان درحال بررسی هستند.

تلگرام تنها رسانه اجتماعی نیست که قصد دارد از بلاکچین در خدمات خود استفاده کند. برای نمونه، فیس‌بوک نیز مدتی قبل اعلام کرد که قصد دارد از این فناوری، در مسنجر خود بهره بگیرد. با وجود این که هدف فیس‌بوک از این اقدام نامشخص است؛ اما به نظر می‌رسد؛ این شبکه قرار است ارز دیجیتالی خود را به وجود آورد.

مشابه با فیس‌بوک، تلگرام نیز در گذشته اعلام کرده بود که قصد دارد ارز دیجیتالی محلی خود را با نام گرام (GRAM) راه‌اندازی کند. در گذشته پیش‌بینی شده بود که حجم سرمایه‌گذاری در این بستر، به 1.8 میلیارد دلار خواهد رسید.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.