about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

آغاز برنامه جدید امنیت سایبری از سوی هاتچیسون

شرکت هاتچیسون پرت، از برنامه تقویت امنیت سایبری جدید خود رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ هولدینگ بزرگ هاتچیسون پرت (Hutchison Port)، که در زمینه ارائه خدمات پشتیبانی و مدیریت بنادر و پایانه‌های تجاری فعالیت دارد، اخیرا برنامه بازیابی امنیت سایبری خود را به منظور افزایش آمادگی و حفاظت سایبری در برابر جرائم اینترنتی، معرفی کرده است.

اپسیلون ایپ (Epsilon Ip)، مدیر کل معماری سازمانی، امنیت و فناوری اطلاعات شرکت هاتچیسون، در مورد این برنامه گفت:

در طول اجرای این برنامه، کنترل های ضروری امنیتی مانند جداسازی شبکه و حفاظت، راه حل های پشتیبان، راهبردهای امنیت پایدار، شیوه های پاسخ به حوادث و قابلیت های بازیابی اطلاعات، برای واحدهای کسب و کار کوچک و انفرادی، معرفی خواهد شد.

وی در ادامه افزود که حملات باج افزاری اخیر، مانند واناکرای و نات پتیا، در حال ورود به بخش کشتیرانی هستند و بر اساس بر آوردها، حملات باج افزاری گسترده به این حوزه، می تواند خسارتی 300 میلیون دلاری در پی داشته باشد.

بررسی های تخصصی حاکی از آن است که شرکت هاتجیسون پرت، برای تداوم فرایند های حیاتی تجاری خود، به شدت به فناوری دیجیتال وابسته است.

برنامه بازیابی امنیت سایبری، در پی افزایش انعطاف پذیری دیجیتال، قابلیت بازیابی اطلاعات، توان امنیتی در برابر حملات اینترنتی مضر و سایر خطرات مربوط به حوزه فضای مجازی است.
 

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.