about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌ پذیری در نسخه دسکتاپ تلگرام

مشکل امنیتی در نسخه دسکتاپ تلگرام وجود داشته که در گفتگو های خصوصی اطلاعات افراد را فاش می کرده است.

به گزارش کار گروه امنیت سایبربان؛ نسخه دسکتاپ تلگرام با آسیب‌پذیری همراه بوده و در گفتگوهای خصوصی آدرس آی پی افراد را منتشر می‌کرده است که این مشکل توسط کارشناسان امنیتی تلگرام مرتفع شده است. 

مشکل امنیتی یاد شده در نسخه های «v1.4.0» و «v1.3.17 beta» و جود داشته است. طبق اظهار تلگرام در گفتگوهای خصوصی از روش نظیر به نظیر یا «Peer-to-Peer» استفاده می شود و کلیه اطلاعات طرفین به صورت روز نگاری شده باقی می ماند.

 اما طبق تحقیقات صورت گرفت توسط یک محقق امنیت سایبری به نام «Dhiraj Mishra» که اهل هند می باشد، اطلاعات مربوط به آدرس های آی پی کاربرانی که در حال گفتگو هستند را نمایش می دهد که این موضوع با قوانین تلگرام و امنیت افراد منافات دارد.

گفتنی است این آسیب پذیری شناسه «CVE-2018-17780» را به خود اختصاص داده است. از این رو تلگرام مدعی شده که آسیب پذیری موجود را بر طرف کرده است.

چندی پیش یک آسیب‌ پذیری روز صفر در نسخه دسکتاپ تلگرام کشف شده است که به هکرها امکان توزیع بدافزار برای استخراج ارز‌های دیجیتالی مانند مونرو و زدکش را می‌ داده است.

آسیب‌ پذیری تلگرام توسط Alexey Firsh، کارشناس امنیتی آزمایشگاه کسپرسکی، در اکتبر گذشته کشف شد و فقط کاربران ویندوز اپلیکیشن تلگرام را تحت تاثیر قرار می‌ داد.

این نقص فنی از مارچ ۲۰۱۷ توسط هکرها استفاده می‌ شده است. هکرهای مخرب کاربران تلگرام را فریب می‌ دادند تا نرم‌ افزار آلوده را روی کامپیوتر یا لپ‌ تاپ شان دانلود کنند. این نرم‌افزار آلوده از cpu کامپیوتر قربانی برای استخراج ارز دیجیتال استفاده می‌ کرده است. این بد‌افزار همچنین در پشتی‌ ای برای کنترل دستگاه کاربر ایجاد می‌ کرده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.