about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری zero day نرم‌افزار WinRAR

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، پس از آسیب‌پذیری نرم‌افزار TrueCrypt، حال نوبت WinRAR است که میلیون‌ها کاربر را به دلیل آسیب‌پذیری zero day در معرض خطر قرار دهد.

آخرین نسخه نرم‌افزار WinRAR به شماره 5.21 داری آسیب‌پذیری اجرای کدهای مخرب از راه دور است. این آسیب‌پذیری به دلیل تابع Text and Icon در ماژول Text to display in SFX window است.

هکرها می‌توانند فایل فشرده خود را به همراه کد مخرب تولید کرده و با روش‌های مهندسی اجتماعی وارد سامانه قربانی کنند. پس از باز کردن باز کردن فایل فشرده توسط قربانی، هکر سامانه قربانی را تحت اختیار می‌گیرد.

 

این آسیب‌پذیری از 10 نمره 9 را گرفته و جزو آسیب‌پذیری‌های بسیار خطرناک دسته‌بندی می‌شود.

هکر با قرار دادن کد HTML مخرب در بخش Text to display in SFX، هنگامی‌که یک فایل SFX ایجاد می‌شود، می‌تواند از این آسیب‌پذیری استفاده کند.

WinRAR SFX یک نوع فایل اجرایی فشرده است که توانایی خارج ساختن فایل از حالت فشرده (self extracting) را به‌صورت خودکار، داراست.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد