about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری موکزا MXview

بررسی‌های اخیر روی محصول MXview نشان می‌دهد این تجهیز در برابر حملات سطح پایین دارای آسیب‌پذیری است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سرت آمریکا؛ کارشناسان امنیتی در بررسی‌های خود در رابطه با محصولات شرکت موکزا این موضوع را دریافتند که نشان می‌دهد محصول MXview در برابر مسیرهای جستجو یا عنصرهای جستجو توزیع نشده دارای آسیب‌پذیری‌هایی است این در حالی است که نسخه 2.8 و تمامی نسخه‌های قبل از آن نیز دارای این آسیب‌پذیری هستند.
در این میان بهره‌برداری صحیح از این آسیب‌پذیری به مهاجم این اجازه را می‌دهد که با استفاده از کدهای دلخواه فعالیت خود را در مسیر اجرای فعالیت‌ها و سرقت کدها با استفاده از کاربر محلی را اجرا کند.
در این میان شرکت موکزا برای به حداقل رساندن این آسیب‌پذیری نسخه 2.9 را به بازار ارائه کرده و از کاربران می‌خواهد برای به حداقل رساندن آسیب‌های به‌دست‌آمده از این آسیب‌پذیری اقدامات امنیتی و نسخه ارائه‌شده را دریافت کنند.
جزییات آسیب‌پذیری به این شکل است که مهاجم با استفاده از این آسیب‌پذیری می‌تواند از طریق مسیرهای غیرقانونی به فایل‌ها و اطلاعات سیستم موردنظر دسترسی داشته و فرایند تخریب اطلاعات خود را از این طریق اجرا کند. لذا کارشناسان پس از بررسی‌های خود شناسه‌ی CVE-2017-14030 را با دره اهمیت 7.8 به این آسیب‌پذیری اختصاص داده‌اند.
بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد از این محصول به‌صورت جهانی استفاده می‌شود و در زیرساخت‌های حیاتی، انرژی و سیستم‌های حمل‌ونقل استفاده می‌شود.
 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.