about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

80 درصد لوازم‌خانگی هوشمند در آمریکا قابل هک شدن هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس مطالعه‌ای که توسط دانشگاه فناوری فلوریدا انجام شده، 16 دستگاه هوشمند خانگی معروف در معرض حملات سایبری قرار دارند.

طبق تحقیق یادشده، اپلیکیشن لوازم هوشمندی مانند Google Home، Amazon Echo و 14 دستگاه هوشمند خانگی دیگر دارای نقص‌های رمزنگاری مهمی هستند که می‌توانند به هکرها اجازه رهگیری و تغییر ترافیک را دهند.

محققان 20 دستگاه را مورد ارزیابی قرار دادند که در آن‌ها مجرمان سعی داشتند ارتباطات طرفین را از طریق سرقت اطلاعات و جاسوسی رهگیری کنند. از این تعداد، 16 دستگاه از اقدامات امنیتی مناسب برخوردار نبودند و حملات خطرناکی را امکان‌پذیر می‌کردند.

استفاده از دستگاه‌های مجهز به اینترنت اشیاء (IoT) به‌طور فزاینده‌ای در خانه‌ها رو به رشد است؛ اما طبق این گزارش، این محبوبیت به این معنی است که مردم در معرض نفوذ سایبری قرار دارند و از دستگاه‌های اینترنت اشیا می‌توان برای جاسوسی از آنان استفاده کرد.

به گفته شرکت امنیت سایبری کسپرسکی، حملات سایبری اینترنت اشیاء در نیمه اول سال 2021 نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.

لوازم‌خانگی هوشمند شرکت‌های بزرگ در گذشته نیز به دلیل نقص امنیتی موردانتقاد قرار گرفته‌اند. در سال 2019، یک زوج مستقر در آمریکا شاهد حمله یک هکر به دستگاه گوگل نست (Google Nest) خود بودند که در آن حمله هکر موفق شد از طریق دوربین با آن‌ها صحبت کند. در همان سال، دستگاه‌های آمازون اکو (Amazon Echo) و کیندل (Kindle) در برابر حملات کلیدی نصب مجدد آسیب‌پذیر بودند که به هکرها اجازه می‌داد ترافیک را از طریق دستگاه در یک شبکه وای فای مشاهده و کنترل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.