about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری دروپال ماژول UC Profile

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ آسیب‌پذیری دروپال ماژول UC Profile به شما اجازه می‌دهد که اطلاعات کاربر را در طول فرایند Ubercart به‌عنوان بخشی از اطلاعات جمع‌آوری کنید.
این ماژول به‌اندازه کافی دسترسی به پروفایل را تحت شرایط خاص بررسی نمی‌کند، این کار به اطلاعات جمع‌آوری‌ شده بستگی دارد، همچنین اطلاعات حساس ماژول ممکن است نمایش داده شوند.
این آسیب‌پذیری توسط این کاهش داده‌شده است که تنها سایت‌هایی که اطلاعات را برای کاربران انونیموس (Anonymous) ذخیره می‌کنند تأثیرپذیر هستند.
شناسه‌‌ی CVE-2015-8232 به این آسیب‌پذیری اختصاص داده‌شده است.
 

نسخه آسیب‌پذیر
نسخه 6.x-1.x UC Profile و نسخه‌های قبل از 6.x-1.3
هسته این دروپال آسیب‌پذیر نیست. اگر شما از این ماژول استفاده نمی‌کنید، چیزی برای انجام توسط شما وجود ندارد.
 

راه‌کار حل این آسیب‌پذیری
اگر شما از ماژول UC Profile دروپال 6.x استفاده می‌کنید، این نسخه را به نسخه 6.x-1.3 بروزرسانی کنید.
این آسیب‌پذیری در تاریخ 11 نوامبر 2015 ارائه شد.
 Advisory ID: DRUPAL-SA-CONTRIB-2015-165

 

تازه ترین ها
انتشار
1404/02/17 - 08:35- سایرفناوری ها

انتشار قابلیت‌های جدید اپلیکیشن «دولت من»؛ حذف پیامک از احراز هویت

نسخه جدید اپلیکیشن «دولت من»، با هدف تسهیل خدمات الکترونیکی و بهبود تجربه کاربری و در راستای تحولی کلیدی در تعاملات دولت و شهروندان، با قابلیت‌های پیشرفته منتشر شد.

مشارکت
1404/02/17 - 08:33- آسیا

مشارکت شرکت‌های اماراتی درحوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت امنیت سایبری اماراتی «CPX Holding» استارت‌آپ پیشگام هوش مصنوعی «spiderSilk» را خریداری کرد.

ویندوز
1404/02/17 - 08:29- هوش مصنوعي

ویندوز 11 این ماه منوی استارت جدیدی دریافت می‌کند

مایکروسافت در حال بازطراحی منوی استارت ویندوز 11 است و مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید را طی ماه آینده به این سیستم عامل اضافه خواهد کرد.