about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان امنیت اطلاعات از آسیب‌پذیری بخش‌های دولتی در برابر حملات سایبری خبر دادند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ معاون شرکت روس تلکام در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد بخش‌های دولتی در برابر حملات سایبری از امنیت کافی برخوردار نیستند. 

ایگور لیاپونوف (Igor Lyapunov)، معاون شرکت روس تلکام در حوزه امنیت اطلاعات اظهار داشت ازنظر میزان امنیت، بسیاری از سازمان‌ها در سطح پایینی قرار دارند. در حملات پیچیده‌ای که علیه آن‌ها انجام می‌شود، افراد زیادی درگیرند و این حملات نه از طریق آنتی‌ویروس‌ها و نه ابزارهای پیشرفته قابل‌شناسایی نیستند و مقابله با آن‌ها هم بسیار پیچیده است. 

به گفته وی، بر اساس برآوردهای روس تلکام هزینه‌ای که مهاجمان برای یک حمله صرف می‌کنند، بیش از 1.5 میلیون دلار است. در مقابل در بخش‌های دولتی معمولاً 2 یا 3 کارشناس مسائل امنیتی تلاش می‌کنند امنیت لازم را برقرار کنند. علاوه براین، در بسیاری از سازمان‌ها و ادارات دولتی توجه کافی به امنیت اطلاعات نمی‌گردد و این‌یک چالش بزرگی است. 

لیاپونوف بیان داشت:

جامعه هکرها بسیار متنوع و ناهمگون است. برخی‌ها علاقه‌مند به سرقت وجوه شهروندان از طریق مهندسی اجتماعی هستند و بعضی دیگر گروه‌های تجاری بوده و هدفشان بانک‌ها هستند. اما در مورد بخش‌های دولتی قضیه فرق می‌کند و هکرهای بسیار ماهری در آن دخالت دارند و مستقیماً درآمدزایی نمی‌کنند. ما آن‌ها را «مزدوران سایبری» یا «نیروهای سایبری» می‌نامیم. افرادی که هدفشان پول نبوده و بیشتر منافع سیاسی است. این‌ها گروه‌هایی هستند که از سوی کشورها حمایت مالی می‌شوند. آن‌ها دو وظیفه‌دارند: جاسوسی و دریافت ابزار کنترل و نفوذ به زیرساخت. البته این صرفاً هکِ در لحظه نبوده و شامل نفوذ، حضور نامرئی در زیرساخت، سرقت کنترل در زمان لازم یا اعمال تغییرات و دست‌کاری‌ها و یا تخریب است. 

به اعتقاد این کارشناس امنیتی، وضعیتی که در بلاروس حاکم شد و در زمان اعتراضات حملات سایبری به سیستم‌های کنترل دولتی آن‌ها ثبت شد، نمونه‌ای از این موارد هستند. وضعیت مشابهی نیز در زمان تشدید اوضاع بین آذربایجان و ارمنستان پیش آمد. 

معاون شرکت روس تلکام براین باور است در حال حاضر حملات سایبری به‌اندازه کافی یک ابزار مؤثر برای تأثیر خصوصاً تأثیر سیاسی به‌حساب می‌آیند. اختلالات در سیستم‌های کنترل دولتی، سیستم‌های تأمین انرژی و سیستم‌هایی که برای حیات شهروندان حیاتی هستند و نیز اخبار جعلی می‌توانند هر وضعیتی را که یک کشور در آن قرار دارد بی‌ثبات سازند. 

به باور لیاپونوف، این چالشی است که می‌بایست به آن پاسخ داده و اقدامات لازم را انجام داد. ضمن اینکه پاسخ به تهدیدات سایبری، بنا به گفته وی، ساخت نیروی‌های سایبری خود نیست، بلکه یک مسئله اکوسیستمی بزرگ است. 

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.