about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری امنیتی در کامپیوترهای لنوو

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ یک پژوهشگر به نام «دیمترو اولکسیک» (Dmytro Oleksiuk) ادعا می‌کند که یک آسیب‌پذیری امنیتی جدی در کامپیوترهای توسعه‌یافته از سوی لنوو و احتمالاً سایر سازندگان PC یافته که به شخص حمله‌کننده اجازه می‌دهد تا ساده‌ترین پروتکل‌های امنیتی ویندوز را دور بزند.

بر اساس آنچه وی در Github نوشته، فریم‌ور یا سفت افزار درایور برای کامپیوترها، آسیب‌پذیر بوده و صرفاً از منابع اینتل کپی و پیست شده است. آن‌طور که «TheRegister» خبر می‌دهد، این‌یک باگ مرتبط به UEFI است که از افزوده اطلاعات یا تغییر داده‌های قبلی جلوگیری می‌کند، Secure Boot را غیرفعال کرده و حتی قادر به دور زدن «Virtual Secure Mode» در نسخه سازمانی ویندوز ۱۰ می‌شود.

آقای «اولکسیک» عقیده دارد که شاید محصولات سایر سازندگان کامپیوترهای شخصی نیز از این باگ برخوردار باشند، چراکه کدهای مشکل‌دار از منابع اینتل دریافت شده‌اند و شاید سایر تولیدکنندگان PC نیز دست به چنین کاری زده باشند.

لنوو در این میان اشاره می‌کند که به مشکل آگاه بوده و تلاش داشته با «اولکسیک» پیش از انتشار این خبر، ارتباط برقرار کند ولی موفق نبوده. این شرکت اشاره می‌کند که «حالت مدیریت سیستم» که باگ در آن وجود دارد، توسط یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار بایوس به لنوو تحویل داده‌شده. درنتیجه این احتمال وجود دارد که سایر سازندگان نیز از همان شرکت نرم افزار بایوس خود را تهیه‌کرده باشند.

البته این تئوری نیز از سوی اولکسیک مطرح‌شده که شاید این مشکل، به‌عنوان یک آسیب‌پذیری ساده در محصولات لنوو قرار نگرفته و یک «درب پشتی» عمدی برای دسترسی به اطلاعات کاربران بوده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.