about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری آنتی‌ویروس کومودو

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محققان امنیتی گوگل حفره امنیتی خطرناکی را در آنتی‌ویروس کومودو شناسایی کردند. این آنتی‌ویروس سرور دسترسی از راه دور VNC را بر روی سامانه کاربر نصب می‌کند که دارای رمزعبور ساده است.

آسیب‌پذیری اخیر دومین آسیب‌پذیری در این ماه برای محصولات کومودو است. چندی پیش آسیب‌پذیری در مرورگر کرومودو (Chromodo) شناسایی شده بود که به‌صورت پیش‌فرض قابلیت Same Policy Origin، غیرفعال بود.

هنگامی‌که هر یک از محصولات کومودو اعم از دیوارآتش (Firewall)، آنتی‌ویروس و اینترنت سکوریتی، نصب می‌شود، همراه با آن‌ها، برنامه‌ای به نام GeekBuddy نیز نصب می‌شود. این برنامه به کومودو امکان می‌دهد تا پشتیبانی و دسترسی از راه دور را به سامانه کاربر، فراهم کند.

 

GeekBuddy سرور VNC را نصب می‌کند که به‌صورت پیش‌فرض فعال است و دارای سطح دسترسی مدیریتی (Admin) است. این سرور می‌تواند توسط حمله‌های CSRF مورد سوءاستفاده قرار گیرد. رمزعبور آن نیز 8 کاراکتر ابتدایی از سریال‌های مختلف دیسک کاربر است که به راحتی قابل حدس زدن است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.