about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری‌ها در خدمت بات نت اینترنت اشیاء

کارشناسان امنیتی موسسه چک پوینت پس از بررسی‌های خود روی تجهیزات IOT بات نت جدیدی به نام IoT_reaper را شناسایی کرده‌اند که شبیه به بدافزارها عمل می‌کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پس از بررسی‌های صورت گرفته روی تجهیزات اینترنت اشیاء (IOT) کارشناسان بات نت جدیدی را شناسایی و کشف کرده‌اند که از اواخر سپتامبر تابه‌حال بیش از یک‌میلیون سازمان سراسر دنیا را آلوده کرده است. در این میان کدهای مخرب این بات نت در تلاش برای استفاده از بسیاری آسیب‌پذیری شناخته‌شده در تجهیزات اینترنت اشیاء مانند GoAhead، D-Link، TP-Link، AVTECH، NETGEAR، MikroTik، Linksys و Synology هستند.
پس از بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد تعداد زیادی آسیب‌پذیری در دستگاه‌های Wireless IP Camera مانند GoAhead، D-Link، TP-Link، AVTECH، NETGEAR، MikroTik، Linksys و Synology شناسایی شد که پس از بررسی منشأ این آسیب‌ها مشخص شد که منبع اصلی انتشار بدافزار تجهیزات اینترنت اشیاء بوده.
 

Paragraphs
بات
بات نت IoT_reaper

پس از بررسی جزئیات دستگاه GoAhead کارشناسان اعلام کردند که مهاجمان پس از ورود به تجهیز موردنظر خود به فایل‌های System.ini دسترسی پیداکرده از اطلاعات مهمی که در این فایل‌ها وجود دارد می‌توان به مشخصات و اعتبار کاربر اشاره کرد. این در حالی است که دستگاه‌های IOT آسیب‌دیده پس از دریافت دستور Netcat دسترسی مهاجم به اطلاعت را آزاد می‌کنند و مهاجم قادر به سوءاستفاده از اطلاعات موجود خواهد بود.
کارشناسان پس از بررسی‌های خود شناسه CVE-2017-8225 را به آسیب‌پذیری نام‌برده اختصاص دادند و اعلام کردند که بات نت مذکور فعالیت‌های خود را بر اساس اجرای کدهای مخرب پیش می‌برد.
 

بات
بات نت IoT_reaper


کارشناسان اعلام کردند که ظرف چند روز آینده فهرستی از دستگاه‌های IOT آلوده به بات نت را ارائه کنند این در حلی است که در بررسی‌های خود اعلام کرده‌اند که بات نت موردنظر ممکن است برای حملات اختلال سرویس توزیع‌شده (DDOS) طراحی‌شده باشد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.