about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آسمان غبار؛ جدیدترین اتهام اسرائیل به حماس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری ClearSky رژیم صهیونیستی، مدعی است که یک گروه جاسوسی سایبری متعلق به جنبش حماس، با نام گانگسترهای سایبری غزه (Gaza Cybergang)، فعالیت خود را مجدداً پس از 5 ماه از سر گرفته است.
به ادعای این شرکت امنیتی، گروه هکری مذکور، با نام‌های گروه هکرهای غزه (Gaza Hackers Team) یا Molerats نیز شناخته می‌شود و ظاهراً در آوریل 2016، مجدداً آغاز به کار کرده است. پیش از این، این گروه هکری در ژانویه سال جاری، توسط کلیراسکای شناسایی شد و از آن موقع، فعالیت خود را به صورت کامل متوقف کرد.
بر اساس گزارشی که در مورد این گروه هکری منتشر شده است، این گروه از سال 2012، فعالیت خود را آغاز کرد و شناسایی اولین عملیات این گروه، توسط شرکت‌های متعدد امنیت سایبری، سبب شده است تا نام این گروه، به واژه‌ای آشنا در بین مهاجمان سایبری تبدیل شود. بعد از آن تاریخ، فعالیت این گروه هکری، به شدت افزایش یافته و تاکنون عملیات مختلفی نظیر DownExecute، XtremeRAT، MoleRAT، DustSky و NeD Worm، به این گروه هکری نسبت داده شده است.
آخرین نمونه از این عملیات، در ابتدای سال جاری رخ داد و توسط شرکت امنیت سایبری ClearSky شناسایی شد. آخرین عملیات این گروه هکری، آسمان غبار (DustSky) نام گرفته و بر روی اهدافی در کشورهای مصر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی عراق و سرزمین‌های اشغالی تمرکز کرده بود. حملات این گروه، از نوع فیشینگ (spear-phishing) و بدافزارهای تحت شبکه بوده است.
کلیر اسکای در ادامه گزارش خود مدعی شده است که همانند دفعات قبلی و پس از انتشار گزارش فعالیت‌های گروه گانگسترهای سایبری، فعالیت این گروه به صورت کامل متوقف شده است. در بخش دیگری از گزارش، آمده است که حداقل یکی از نفراتی که برای این گروه جاسوسی سایبری فعالیت می‌کرده است، پس از انتشار این خبر تلاش کرده تا به شرکت‌های امنیتی نفوذ کرده و اطلاعاتی را که شرکت‌ها در مورد فعالیت‌های این گروه در اختیار دارند، سرقت کند. ظاهراً این گروه تلاش کرده است تا برای فرار از پیگیری شرکت‌های امنیتی، تغییراتی در اهداف خود دهد و به تازگی، آمریکا نیز در لیست اهداف آن قرار گرفته است.
اهداف این گروه، بانک‌های اسرائیلی و اماراتی، وزارت امور خارجه عربستان و امارات، سیاستمداران پیشین انگلیسی، وزارت امور خارجه آمریکا، دفتر نخست‌وزیری فلسطین و بسیاری از نهادهای دیپلماتیک عنوان شده است.

 

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.