about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آسترا لینوکس جایگزین ویندوز در ارتش روسیه

ارتش روسیه قصد دارد به جای ویندوز از سیستم‌عامل مبتنی بر لینوکس استفاده کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چندی پیش ارتش چین برنامه‌ریزی خود را برای اتمام استفاده از سیستم‌عامل ویندوز و خرید یک سیستم‌عامل جدید آغاز کرد. در حال حاضر هیچ گزارشی از یک سیستم‌عامل مبتنی بر لینوکس (Linux) یا شبیه به یونیکس (Unix) برای رسیدن به نرم‌افزار اختصاصی منتشر نشده است.

بر اساس گزارشات مختلف، به نظر می‌رسد روسیه نیز اقدام به جایگزینی ویندوزی با آسترا لینوکس (Astra Linux) خانگی کرده است. این یک توزیع دبیان یا لینوکس است که در ابتدا به‌وسیله شرکتی به نام «RusBITech» در سال 2008 راه‌اندازی شد. شرکت، اوایل روی بخش خصوصی متمرکز بود، اما بعداً کار خود را به سازمان‌های دولتی محلی نیز بسط داد.

برای اطمینان از قبول این سیستم‌عامل در سازمان‌های دولتی بیشتر در روسیه، آسترا لینوکس اعتبارنامه‌هایی را برای رسیدگی به اطلاعات محرمانه دولت در نظر گرفته است؛ همچنین اجازه امنیتی را از سرویس فدرال روسیه برای کنترل فنی و صادرات (FSTEC) در ماه آوریل 2019 در اختیار دارد. درنتیجه، سیستم‌عامل برای مورد استفاده قرار گرفتن اطلاعات بسیار محرمانه دولتی اهمیت ویژه‌ای دارد.

به گفته رومن میلیتزین (Roman Mylitsyn) آسترا لینوکس، این مسئله زمان و هزینه‌های مالی تأیید درستی سیستم و امنیت سیستم‌های کامپیوتری مورداستفاده ارتش را کاهش خواهد داد.

بااین‌حال، هدف استفاده از آسترا لینوکس در ارتش مسئله جدیدی نیست. در ژانویه 2018 نیز وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که قصد دارد ویندوز را کنار بگذارد. به گفته این سازمان، سیستم‌عامل مایکروسافت می‌تواند از طریق آژانس‌های آمریکایی استفاده از درهای پشتی را مخفی کند. قبلاً نیز به دلایل مشابه ویندوز در ارتش چین کنار گذاشته شد.

تازه ترین ها
اسکایپ
1404/02/16 - 08:15- سایرفناوری ها

اسکایپ از امروز تعطیل می‌شود

مایکروسافت به طور رسمی اسکایپ را امروز مصادف با پنج ماه می ۲۰۲۵ میلادی تعطیل می کند.

چالش
1404/02/16 - 08:13- هوش مصنوعي

چالش جدید هوش مصنوعی: هذیان‌گویی در مدل‌های جدید بیشتر شده است

در حالی که شرکت‌های فناوری و کاربران سراسر جهان به طور فزاینده‌ای از چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی برای انجام وظایف مختلف استفاده می‌کنند، گزارشی جدید نشان می‌دهد که نسل جدید مدل‌های هوش مصنوعی نه‌تنها دقیق‌تر نشده‌اند، بلکه در مواردی خطاهای بیشتری دارن

بیانیه
1404/02/16 - 08:09- سایرفناوری ها

بیانیه انجمن بلاکچین در دفاع از کسب‌وکارهای شفاف تبادل رمزدارایی

چرا بانک مرکزی فرآیند قانونی مجوزدهی درگاه را در درگاه ملی مجوزها ثبت نکرده است؟