about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آزمایش نسل بعدی تجهیزات در بازی ویدئویی

نیروی زمینی آمریکا با طراحی یک بازی رایانه‌ای در حال آزمایش تجهیزات جدید خود در بستر آن است تا به بهبود عملکرد خودروهای نظامی بپردازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی دریایی آمریکا مدتی قبل اعلام کرده بود قصد دارد به منظور پیشرفت سریع‌تر در زمینه‌های مختلف یک بازی ویدئویی آنلاین به وجود آورد. به نظر می‌رسد نیروی زمینی آمریکا نیز از راهبردی مشابه برای آزمایش تجهیزات و آموزش سربازان خود استفاده می‌کند.

به تازگی 30 سرباز از واحد چهارم پیاده‌نظامی آمریکا فناوری‌های جدید این ارگان را در یک بازی ویدئویی مورد آزمایش قرار دادند. هدف از این کار گرفتن بازخورد از وسایل نقلیه جدید برای گروه و پژوهشگران طرح «نسل بعدی خودروهای نظامی چند کاربردی» (NGCV CFT) است. در قالب این طرح نسل بعدی خودروهای نظامی آمریکا توسعه پیدا می‌کند.

راس کافمن (Ross Coffman)، مدیر پروژه مذکور گفت:

آزمایش مذکور به ما اجازه می‌دهد تا بررسی کنیم کدام فناوری‌ها برای به کارگیری و موفقیت وسایل نقلیه روباتیک نظامی، از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

همچنین اعلام شد در تاریخ 14 اکتبر 2019، نشستی برگزار می‌گردد که اطلاعات بیشتری را در رابطه با بستر آزمایش مذکور ارائه می‌دهد.

بازی ویدئویی یاد شده علاوه بر اینکه امکان صرفه‌جویی در هزینه‌ها و منابع را فراهم می‌کند، به سربازان اجازه می‌دهد بدون حضور در محیط واقعی کار با تجهیزات جدید را فرا بگیرند. از طرفی اطلاعات جمع‌آوری شده در این بستر به بهبود عملکرد گروه‌های انسان و ماشین یا باسرنشین- بدون سرنشین کمک می‌کند.

سربازان در آزمایش یاد شده نسبت به پیکربندی وسایل نقلیه و خدمه آن، قابلیت‌های خودرو، شبکه و فناوری‌های ردیابی هدف، بازخورد ارائه می‌دهند.

در آزمایش مذکور موارد مختلفی مانند شیوه برخورد سربازان با محدودیت‌هایی مانند ضعیف شدن سیگنال، عدم امکان تحرک در زمان به کارگیری بعضی از تجهیزات، سازمان‌دهی وظایف بررسی شد. همچنین مشخص گردید برای هر نوع مأموریت و وظیفه کدام وسیله نقلیه کارآمدتر است.

کافمن گفت:

یکی از اهداف ما این است که بررسی کنیم یک خودرو سبک‌تر و کمتر محافظت شده، عملکردی مشابه با نمونه‌ی سنگین با محافظت کامل را در میان جنگ ارائه می‌دهد و از کشندگی یکسانی برخوردار است.

سربازان بازی مذکور را به مدت 5 روز انجام دادند. در این مدت آن‌ها تجهیزات و خودروهای نظامی جدید را در محیط‌های باز و شهری کنترل کرده، به مبارزه با یک دشمن فرضی و شبیه‌سازی شده پرداختند. سپس داده‌های مربوط به فناوری‌های مختلف مانند تولیدکننده دود، سلاح ضد پهپاد، شناسایی کننده هدف و تقویت سیگنال را در هر دو زمینه تهاجمی و تدافعی، در محیط‌های شهری و باز جمع‌آوری و بررسی کردند.

برگزاری رویداد یاد شده در طول سال به بهبود عملکرد تجهیزات کمک می‌کند. نیروی زمینی اعلام کرده است دور بعدی آزمایش مجازی خود را در بازه 9 تا 13 دسامبر 2019 انجام خواهد داد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد