about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

آزمایش اینترنت ملی روسیه تا پیش از کریسمس 2020

روسیه قصد دارد در روزهای انتهایی سال 2019، به منظور آزمایش اینترنت ملی کشور خود، اینترنت بخشی از شهروندان خود را به صورت تصادفی قطع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس اسناد گزارش داخلی دولت روسیه، این کشور پیش از کریسمس 2020، اینترنت بین‌الملل گروهی از شهروندان خود را به صورت تصادفی قطع می‌کند. این کار با هدف آزمایش برنامه «رانِت» (RuNet) انجام می‌شود.

رانت با هدف تقویت توانایی دولت در کنترل بهتر ترافیک اینترنت، انجام حملات سایبری و اطلاعات علیه دیگران و مقابله با سانسور و تغییر محتوا ایجاد شده است.

در گزارش وزیر توسعه دیجیتال، ارتباط و رسانه‌های جمعی روسیه آمده است:

در آزمون پیش رو، امکان ردیابی ترافیک و افشای اطلاعات مشترکین و مسدود کردن خدمات ارتباطی، ارزیابی می‌شود.

آزمایش اولیه در 19 دسامبر انجام شد و مرحله بعدی از تاریخ 23 دسامبر آغاز می‌گردد. دولت روسیه در آپریل 2019 به منظور راه‌اندازی اینترنت ملی، قانون مسدود کردن دسترسی شهروند کشور را به اینترنت جهانی تصویب کرد؛ بنابراین ترافیک خارجی باید از درگاه‌های دولتی عبور می‌کرد.

رانت تنها یکی از چند پروژه روسیه به منظور محافظت از کشور در برابر حملات سایبری خارجی به حساب می‌آید. ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در گذشته اعلام کرده بود که شبکه جهانی اینترنت از کنترل خارج شده است؛ بنابراین هدف از این پروژه حصول اطمینان از توانایی کنترل فضای مجازی در زمان ایجاد بحران اعلام شد.

روسیه قصد دارد با رانت، سدی انعطاف‌پذیر به وجود آورد که امکان ادامه یافتن در بستر قوانین کرملین را به تجارت الکترونیک و دیگر فعالیت‌های این حوزه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.