about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در فضای مجازی خبر از به پایان رسیدن آزمایش‌های نهایی ماهواره مخابراتی «ناهید ۱» داد. او همچنین تاکید کرد که در راه پیشرفت توقف ممنوع است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات ؛ ابتدای امسال آذری جهرمی گفته بود که باوجود اعمال فشار های آمریکا، ایران قصد دارد در سال جاری سه ماهواره به مدار زمین پرتاب کند. «حسین صمیمی» رئیس پژوهشگاه فضایی نیز در همین مورد اعلام کرده بود که ماهواره‌های مخابراتی «ناهید ۱» و «پارس ۱» در سال جدید پرتاب می‌شوند. حالا اینطور که وزیر ارتباطات اعلام کرده، آزمایش‌های نهایی ماهواره ناهید۱ که مخابراتی‌ست به پایان رسیده‌ است. اما هنوز جزئیات بیشتری در مورد این ماهواره مخابراتی و زمان پرتاب آن اعلام نشده است.

پرتاب ماهواره به مدار زمین در سال گذشته پس از پرتاب دو موشک ماهواره دوستی و پیام در کشورمان بیشتر مورد توجه قرار گرفت. هرچند که این دو پرتاب ناموفق بودند اما فعالیت‌های پژوهشگاه‌ فضایی کشور بیشتر از قبل دیده شد. چنانکه آذری جهرمی در پاسخ به اتهام‌های آمریکا که موشک‌های ماهواره ایران را اقدامی جهت مخفی نگه داشتن توسعه موشک‌های بالستیک می‌دانست، گفته بود:

این راکت‌های ماهواره‌ای که اینک توسعه یافته‌‌اند، اقدامی مخفیانه و یا اسلحه‌های موشکی نیستند. اگر ایران بخواهد فعالیت موشکی داشته باشد، آن را آشکارا انجام می‌دهد.

فعالیت ایران در امور فضایی به دلیل تحریم‌ها و مشکلات دیگر در جایگاه سختی قرار دارد با این وجود وزارت ارتباطات و سازمان فضایی کشور در راستای رشد و توسعه آن تا به امروز دست به تلاش‌های زیادی زده‌اند.

گفتنی‌ست ماهواره پیام به دلیل نداشتن سرعت لازم نتوانست روی مدار قرار بگیرد و ماهواره دوستی هم به دلایلی دیگر سرنوشت مشابهی داشت و نتوانست روی مدار قرار گیرد. با این حال در مدار قرار نگرفتن ماهواره‌ها امری طبیعی ست که بارها در سایر کشورها نیز اتفاق افتاده و منحصر به ما نیست.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.