about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آزادی بیان، به سبک توییتر

در گزارش زیر، به بررسی عملیات توییتری حمایت از نشست ورشو، ازسوي چند حساب کاربری فیک سازماندهی شده مي‌پردازيم.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به نقل از «باشگاه خبرنگاران جوان»؛ مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا  چندی قبل در سخنرانی خود  با دنبال کردن پروژه ایران‌هراسی، اعلام کرد آمریکا قرار است ۱۳ و ۱۴ فوریه  یعنی ۲ روز پس از جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نشستی را در لهستان برگزار کند که در آن به مسائل خاورمیانه و به ویژه نقش ایران در منطقه پرداخته خواهد شد. این خبر بلافاصله در تمام رسانه‌های دنیا انعکاس یافت و رسانه‌ها به دنبال پاسخ ایران به این دشمنی آشکار بودند.

 پس از صحبت‌های پمپئو در رابطه با نشست ضدایرانی لهستان، گروه‌های برانداز و ضد انقلاب با روبات‌ها و اکانت‌های فیک توییتری خود سعی داشتند بار دیگر مردم را فریب دهند و با راه اندازی طوفان توییتری با هشتگ #WeSupportPolandSummit از کنفرانس ضدایرانی لهستان حمایت کنند.

صبح روز گذشته بی‌بی‌سی با انتشار خبری به تحلیل ۱۴ هزار توییت با هشتگ حمایت از کنفرانس ورشو #WeSupportPolandSummit  پرداخت. این تحلیل نشان می‌دهد  که ۱۴ هزار توییت توسط ۸  اکانت  و در مدت زمانی کوتاه منتشر شده‌ است.

سیدعلیرضا آل‌داود پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در این خصوص اظهار کرد: به تازگی بی‌بی‌سی با انتشار خبری به تحلیل ۱۴ هزار توییت  با هشتگ #WeSupportPolandSummit پرداخت. بی‌بی‌سی اذعان کرد محتوایی که در یک بازه زمانی کوتاه با این هشتگ منتشر شده, نشان دهنده این است که  این توییت‌ها  توسط تعدادی از اکانت‌های فیک ساخته و منتشر شده‌اند. اما نکته مهمی که بی‌بی‌سی به آن اشاره کرده، این است که حدود ۸ اکانت، ۱۴۰۰۰ توییت با هشتگ #WeSupportPolandSummit منتشر کرده‌اند که رقم قابل توجهی است.

آل‌داود در ادامه گفت: ما پیش از این هم شاهد فعالیت اکانت‌های فیک در توییتر بودیم. در بحث تحریم ایران و هشتگی که ضدانقلاب چند روز قبل راه انداخته بود، تعدادی اکانت خاص که بی‌بی‌سی در این خبر به آن اشاره می‌کند, تعداد زیادی توییت منتشر کردند؛ همچنین در خصوص اجلاس منافقین که در تیرماه برگزار شده بود، این اکانت‌ها تعداد زیادی محتوا را با هشتگ‌های منافقین منتشر کردند و از این اجلاس منافقین در پاریس حمایت کردند. توییتر در حالی  اجازه می‌دهد این اکانت‌ های فیک که عمدتاً متعلق به سازمان‌های امنیتی هستند و تعدادی از آنها به صورت رسمی از سمت رژیم صهیونیستی حمایت می‌شوند، به راحتی در این شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشند و به وسیله ربات‌ها تعداد زیادی محتوا را با هشتگ‌های ضدایرانی منتشر کنند که چند روز پیش  به همراه فیسبوک  بیانیه‌ای منتشر کرد مبنی بر اینکه تعداد زیادی از اکانت‌های مطعلق به ایران را ساسپند و مسدود کرده است.

وی در رابطه با مسدودسازی حساب‌های ایرانی حقیقی گفت: توییتر بارها اکانت‌های ایرانی که توسط انسان‌های حقیقی اداره می‌شوند را بدون هیچ دلیلی مسدود کرده ولی از اکانت‌های فیک منافقین و مرتبط با سازمان‌های امنیتی مثل موساد و سیا و گروه‌های برانداز و ضدانقلاب حمایت می‌کند و به آنها اجازه فعالیت می‌دهد و بعد از اینکه مشخص می‌شود تعداد قابل توجهی توییت توسط اکانت‌های فیک  منتشر شده، هیچ برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد.

این پژوهشگر فضای مجازی همچنین افزود: در حوزه شبکه‌های اجتماعی و پیامرسان‌های خارجی از آنجایی که مدیریت آنها در دست بیگانگان است, به راحتی چشم‌هایشان را بر روی استانداردهای فعالیت در شبکه های اجتماعی و پیامرسان‌ها  می‌بندند و از سوی دیگر به صورت ناعادلانه و ناجوانمردانه اکانت‌هایی که ضدارزش‌های غرب مثل لیبرالیسم فعالیت می‌کنند را به راحتی مسدود می‌کنند. این ماجرا به خوبی میزان احترام به آزادی بیان را از سوی دولت‌های غربی در جامعه جهانی به نمایش می‌گذارد. آزادی بیان در حوزه فضای سایبر کاملاً یک واژه فریبنده است که دولت‌های غربی فقط از آن برای اهداف استعماری خود استفاده می‌کنند.

آل‌داود در آخر تصریح کرد: نکته مهمی که در اینجا وجود دارد، این است که ما باید مطالبه داشته باشیم چرا ما در یک فضای یک طرفه و ناعادلانه  در توییتر, فیسبوک, تلگرام و اینستاگرام و دیگر پیامرسان‌های خارجی فعالیت داریم که بسیاری از فعالیت‌های ما در این شبکه‌های اجتماعی محدود می شود. در صورتی که آنها مطالب ضدفرهنگ و ضدارزش خود را در اختیار کاربران ایرانی قرار می‌دهند و درست زمانی که کاربران ایرانی در توییتر اثرگذار واقع می‌شوند، اکانت‌های آنها را مسدود می‌کند. ایران باید برای شبکه‌های اجتماعی قوانینی وضع کند تا این پیامرسان‌ها در ایران دفتر حقوقی داشته باشند و مثل قوانین اتحاده اروپا و قانون GDPR موظف باشند از قوانین ما پیروی کنند و در صورتی که این قوانین را نپذیرفتند، حتماً باید با آنها برخورد شود و شبکه اجتماعی مورد نظر در ایران مورد مسدودسازی قرار گیرد, چراکه ما توسط صاحبان شبکه‌های اجتماعی در یک فیلترینگ حبابی قرار داریم و یک طرفه از سوی آنان محدود شده‌ایم، در صورتی که ما به راحتی به  آنها اجازه داده‌ایم در کشور ما آزادانه فعالیت کنند, اغتشاش درست کنند و بستر زیست و حملات تروریستی و رسانه‌ای داشته باشند و  حتی منجر به حملات تروریستی حقیقی در ایران شوند؛ از این رو داشتن چنین مطالبه‌ای امری ضروری است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.