about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

آدیداس اعلام کرده که بنا دارد به منظور توسعه بخش نرم‌افزاری، تولید ابزارهای الکترونیکی سلامت محور خود را متوقف کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ خبرهای منتشر شده از کمپانی آدیداس نشان می‌دهد که این شرکت قرار است تولید دیوایس های سلامتی را همانند دو شرکت نایک و مایکروسافت متوقف کرده و تمام تمرکز و هزینه خود را بر روی نرم‌افزارهای ویژه خود با نام Runtastic بگذارد که از سال 2015 تاکنون درگیر آن بوده و سخت مشغول توسعه این نرم‌افزار است.

این شرکت در سال 2013 یک ساعت هوشمند ویژه سلامتی و در سال 2015 نیز یک دست بند سلامتی تحت عنوان miCoach Fit تولید کرده بود که آن‌طور که باید و شاید مورد استقبال کاربران قرار نگرفت؛ به همین دلیل این شرکت به‌ مرور به این نتیجه رسید که تولید گجت های ویژه سلامتی را متوقف کند و تمرکز خود را بر روی برنامه‌های دیگر بگذارد.

این شرکت ورزشی در بیانیه‌ای اعلام کرد:

    ما استراتژی خودمان را برای حضور در بازار دیجیتال تغییر داده‌ایم و  در آینده تجربیات جدیدی در حوزه دیجیتال و ورزش کسب خواهیم کرد.

این شرکت آلمانی اعلام گفته که در حال کار روی استادیوم ورزشی – دیجیتالی منحصر به‌ فرد خود است و همچنان در تخصصی‌تر کردن فناوری های دیجیتالی در ورزش فعالیت می‌کند.

شرکت رقیب آدیداس یعنی نایک نیز پیش‌‌تر به این نتیجه رسیده بود که باید با سبک دیگری وارد عرصه دیجیتال و فناوری شود. این شرکت برای ارائه فناوری‌ها و تخصص‌های خود با شرکت اپل همکاری کرد تا رویه این برند زودتر از آدیداس تغییر کند. اکنون شرکت اپل ساعت‌های هوشمند خود را با همکاری نایک تولید و عرضه می‌کند.

به نظر نمی‌رسد آدیداس در آینده نیز تمایلی به حضور در بازار تجهیزات فناوری سلامت محور داشته باشد و شنیده‌ها حاکی از آن است که این شرکت آلمانی در فکر ورود به عرصه نجوم و فضانوردی در آینده است.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.