about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گوگل آخرین تلاش خود را برای لغو جریمه ۲.۶ میلیارد دلاری ضد انحصار اتحادیه اروپا آغاز کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،گوگل ، آخرین تلاش خود را در دادگاه عالی اروپا برای لغو جریمه ضد انحصار اتحادیه اروپا به مبلغ 2.4 میلیارد یورو (2.6 میلیارد دلار) انجام داد.

پس از اینکه کمیسیون اروپا در سال 2017 گوگل را برای  حذف خدمات خرید رقیب در موتور جستجوی خود محکوم و جریمه هنگفتی برای آن وضع کرد، این شرکت به دادگاه عمومی، دیوان دادگستری اتحادیه اروپا مراجعه کرد.

توماس گراف، وکیل گوگل گفت:

علت استفاده میلیاردها نفر از خدمات جستجوی گوگل به صورت روزمره، سوءاستفاده آن از تسلطش بر بازار نیست. علت این مساله برتری خدمات آن است. قراردادهای گوگل با دیگر شرکت‌ها ضد رقابتی نیست و این شرکت رفتار رقابتی را تضمین کرده است.

فرناندو کاستیلو د لا توره، وکیل کمیسیون اروپا، استدلال های گوگل را رد کرد و گفت این شرکت با نقض قوانین ضد انحصار اتحادیه اروپا، از الگوریتم های خود برای حمایت ناعادلانه از سرویس خرید خود استفاده کرده است.

به دنبال تحقیقات کمیسیون اروپا از گوگل در سال 2010، پس از شکایت برخی از رقبای اروپایی و آمریکایی آن، جریمه 2.4 میلیارد یورویی برای گوگل در نظر گرفته شد. این جریمه، نخستین مورد از 3 جریمه ضد انحصاری برای گوگل در سال‌های اخیر در اتحادیه اروپا است که در مجموع به 8 میلیارد یورو می‌رسد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.