about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سیدابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه کنفرانس راهکارهای پیشگیری از سرقت علمی با اشاره به اینکه سامانه‌های مشابهت‌یاب کمک خوبی در راستای پیشگیری از سرقت علمی به حساب می‌آید، اظهار کرد: قرار شده که این سامانه در دانشگاه آزاد نصب شود تا بتواند مشابهت‌یابی را در سطح مقاله‌ها و پایان‌نامه‌ها داشته باشد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه از میزان سرقت علمی در حال حاضر آمار رسمی در دست نیست درباره بحث حمایت از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های داخلی تصریح کرد: شنبه هفته آینده که جلسه شورای عالی فضای مجازی برگزار می‌شود بحث ساماندهی پیام‌رسانها را مطرح خواهیم کرد.

فیروز‌آبادی با اشاره به ساماندهی کانال‌های پیام‌رسان‌های خارجی که مصوبه این شورای عالی را نیز به دنبال دارد، یادآور شد: هدف از این مصوبه، قانونمند کردن این فضا است تا کسانی که در شبکه‌های اجتماعی نقش رسانه‌ای دارند فعالیت‌شان شفاف شود.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه تاکنون 2 هزار و 500 کانال تاکنون ثبت‌نام و ابراز هویت‌شان را انجام داده‌اند، عنوان کرد: به‌زودی سیاست‌های تشویقی را برای این دست از کانال‌ها که احراز هویت‌شان مشخص است از طریق سیاست‌های تشویقی در قالب تبلیغات اعلام خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه نحوه برخورد با صاحبان کانال‌هایی که در خارج از کشور فعالیت می‌کنند و گاه مرتکب جرم در پیام‌رسان‌ها می‌شوند، چگونه است، گفت: کسانی که مرتکب جرم می‌شوند و خارج از کشور فعالیت دارند، از طریق پلیس فتا پیگیری می‌شود کما اینکه شبکه تلگرام در حوزه بین‌الملل با ما همکاری دارد و ما می‌توانیم در ارتباط با جرائم بین‌المللی راحت‌تر اقدام کنیم.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.