about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

جان بولتون مدعی است آمریکا در مواجهه با دشمنان سایبری خود، دیگر کوتاه نخواهد آمد و از همه ابزارهای در اختیارش استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در صحبت‌های تازه‌اش، با حمله مجدد به کشورهای ایران، روسیه، چین و سایر مخالفین مواضع خصمانه آمریکا در جهان، مدعی شد آمریکا در نبردهای سایبری خاموشی که با این کشورها آغاز شده است، رویکرد صلح‌آمیز خود را کنار خواهد گذاشت و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به دشمنان، دریغ نخواهد کرد.

همچنین بولتون مدعی شد، نخستین راهبرد کامل و تفصیلی سایبری آمریکا در پانزده سال گذشته، هم‌اکنون در دست اجراست.

برخی معتقدند این دیدگاه بولتون، ناشی از رفتار چند هفته پیش ترامپ است که با یک دستور، فرامین از پیش تعیین‌شده توسط اوباما را لغو کرد. در این اقدام، ترامپ دست نهادهای دولتی برای راه‌اندازی یک حمله سایبری را، بیش‌ازپیش باز کرد.

مشاور امنیت ملی ترامپ، در این زمینه گفت: «دستان ما در امروز، همانند زمان مدیریت اوباما، بسته نیست. هر کشوری که علیه ما، فعالیت‌های سایبری انجام می‌دهد، باید بداند که ما به این اقدامات، تهاجمی پاسخ‌ خواهیم داد.»

بولتون، در صحبت‌های خود، بار دیگر بر گزینه پاسخ غیر سایبری به حملات سایبری تأکید کرد و گفت: «لزوماً هر پاسخی به یک حمله سایبری، در دنیای سایبری تعریف نشده است. ما و هم‌پیمانانمان، به‌صورت روزانه، از طرف ایران، کره شمالی و روسیه، در معرض حمله هستیم.»

استفن منوشین (Steven Mnuchin)، وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده نیز، پیش‌ازاین مدعی شده بود این کشور به دنبال ایجاد ساختارهایی برای تحریم سایبری ایران، روسیه و کره شمالی، به جهت ایجاد هزینه بر این کشورها است و این کار را به‌منظور پاسخ به حملات سایبری به آمریکا، از جانب این کشورها انجام می‌دهند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد