about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان و مقامات غربی مدعی هستند در صورت نقض یا خروج از برجام توسط آمریکا، سیل حملات گسترده سایبری از جانب ایران علیه اهداف غربی به راه خواهد افتاد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک رسانه غربی در گزارشی مدعی شد طی دو سال گذشته، بانک‌ها و مؤسسات خصوصی و دولتی آمریکایی، کاهش قابل‌توجهی در حجم بدافزارهای ایرانی مشاهده کرده‌اند که با نیت فعالیت‌های مخرب سایبری، روانه این کشور می‌شدند. بر اساس این گزارش، این کاهش میزان بدافزارهای ایرانی، با تاریخ امضای توافق هسته‌ای در سال 2015، هم‌زمان بوده است.

حال با افزایش تنش‌ها بین دو دولت ایران و آمریکا و تهدید مکرر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر خروج از برجام، کارشناسان آمریکایی نسبت به این موضوع، هشدار جدی داده‌اند که در صورت خروج از برجام، ایران این اقدام را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت و در ازای آن، موج جدیدی از حملات سایبری را روانه اهداف مشخص در آمریکا خواهد کرد.

آدام میرز (Adam Meyers)، معاون اطلاعاتی شرکت امنیت سایبری کرود استرایک، دراین‌باره گفت: «نکته‌ای که من را نگران کرده، این است که در صورت خروج از توافق یا نقض آن، واکنش ایران در این زمینه یا پاسخ مؤثری که به این موضوع خواهد داد، چه چیزی است و چه اهدافی را در آمریکا در بر خواهد گرفت.»

برخی از مقامات آمریکایی از این موضوع، ابراز نگرانی کرده‌اند که پاسخ احتمالی ایران به موضوع نقض توافق از جانب آمریکا، احتمالاً مؤسسات مالی و شرکت‌های آمریکایی را در بر خواهد گرفت.
جان هالت کوئیست، مدیر بخش تحلیل اطلاعاتی شرکت امنیت سایبری فایرآی، در تحلیل خود گفت: «باوجودآنکه حملات ایرانی‌ها، نسبت به اهداف غربی کمرنگ‌تر شده، اما آن‌ها همچنان در منطقه خود فعال هستند و کشورهایی نظیر عربستان سعودی و برخی کشورهای حاشیه خلیج، در تیررس آن‌ها قرار دارند.» وی مدعی شده است ایران، هیچ‌گاه استفاده از ابزار تهاجمی خود در فضای سایبری را کنار نخواهد گذاشت، اما در چند ماه گذشته، بر اهداف منطقه‌ای متمرکز شده است.

یکی دیگر از اظهارنظرهای جالب در این موضوع را، مسئولین کرود استرایک انجام داده‌اند. آن‌ها مدعی هستند کاهش فعالیت‌های سایبری ایران علیه اهداف آمریکایی، به علت توافق‌نامه هسته‌ای نیست و درگیری‌های منطقه‌ای، نظیر سوریه و یمن، سبب این کاهش در فعالیت آن‌ها شده است.
این کارشناسان، یکی دیگر از دلایل این تغییر رفتار در ایران را، تلاش کشور برای راه‌اندازی اینترنت ملی قلمداد می‌کنند و مدعی هستند که احتمالاً این اینترنت ملی، سبب شده است تا ایران، از خوی خصمانه خود علیه غرب بکاهد و ایرانی‌ها، توان خود برای اهداف خارجی را برای توسعه داخلی اختصاص داده‌اند.

البته غربی‌ها، بر این موضوع نیز تأکید کرده‌اند که کاهش فعالیت‌های مخرب سایبری ایران، از میزان فعالیت‌های جاسوسی سایبری ایران نکاسته و ظهور و بروز گروه‌هایی نظیر APT33 و حمله به کشورهایی نظیر عربستان، آمریکا و کره جنوبی، نمونه‌ای از این فعالیت‌ها است.
یکی از کارشناسان سایبری آمریکایی دراین‌باره گفت: «نکته قابل‌تأمل در مورد فعالیت‌های سایبری ایرانی‌ها، این است که آن‌ها به‌تناسب بسیار معتقدند. آن‌ها دقیقاً عملیاتی را انجام می‌دهند که علیه خودشان انجام شده است. به‌عنوان‌مثال، آن‌ها در برابر تحریم‌های اقتصادی که علیه ایران انجام شده بود، مؤسسات مالی آمریکایی را هدف قرار دادند.»

آدام میرز، در بخش دیگری از صحبت‌های خود، مدعی شد ایرانی‌ها استفاده از فناوری در زمینه‌های مؤثر را خوب بلدند و در چند سال گذشته، به سمت بهتر شدن حرکت کرده‌اند. وی ادامه داد: «از حدود سال 2015، بسیاری از هکرهای ایرانی، اقدام به افزایش توانایی‌های خود کرده‌اند. جامعه هکرهای ایرانی، بسیار حرفه‌ای‌تر شده و احتمالاً رابطه خود را با دولت، بسیار تنگاتنگ‌تر کرده‌اند. آمریکا باید به این موضوع واقف باشد که دامنه حملات سایبری احتمالی ایران بعد از نقض توافق هسته‌ای، فقط آمریکا نخواهد بود و متحدان این کشور را نیز در بر خواهد گرفت.»
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.